OPAX-1130 3 MP 2304x1296 H.265+ 3.6MM LENS P2P METAL KASA IP DOME KAMERA

KategorilerIP KAMERALAR
Stok Kodu OPAX-1130
Teslimat koşulları1-4 gün
Fiyat37,29$ + KDV %18
KDV Dahil
112,00 $
44,00$
KDV Dahil
%60,7
İNDİRİM
Kazancınız
68,00 $

Açıklama


ÜRÜN AÇIKLAMALARI


Not: IP Kameralarımızda NVR Kayıt Cihazı olmaksızın CMS yazılımı üzerinden 64 Adet Kameraya kadar izleme yapılabilir ve Cloud Servisi desteği ile her bir kameramız üzerinde bulunan Cloud Storage özelliği ayarlandığında Bulut Yedeklemesi yapılabilir.

OPAX-1130 3 MP 2304x1296 H.265+ 3.6MM LENS P2P METAL KASA IP DOME KAMERA

P2P: KAYIT CİHAZI OLMADAN KAMERANIZI UZAKTAN İZLEYEBİLİRSİNİZ

  • * 1/2.7 Ultral-Low-illumination Progressive Scan CMOS MSTAR SC4237
  • * 3MP HD resolution 
  • * Embedded Web Server, support Internet Explore monitoring, configuration, upgrade
  • * Support sub domain, easily to implement DHCP (ADSL dial-up)
  • * Support the P2P on Android, IOS use DANALE app
  • * Support ONVIF2.6
  • * H.265+ / H.265 / H.264 main profile encoding, two simultaneous video streams
  • * Standard SDK(Linux,Windows), easily to be integrated with other digital systems

 

MODEL NO OPAX-1130
BASIC PARAMETER
Image Sensor 3MP 1/2.9" Sensor (S03)
Chipset 3516EV200+S03
Effective Pixels 3MP
Min. Illumination Color:  0Lux (Warm light on)
IR Distance 20M (14µ x 18PCS)
Lens 4MP LENS M12 3.6mm F1.0 fixed lens
Noise Reduction 3D digital noise reduction
WDR Support WDR (D-WDR), >80db
BLC Support
Compression H.264, H.265
S/N Ratio ≥50db(AGC closed)
Image Settings Support for brightness, contrast, saturation, white balance, AWB (automatic white balance), AGC (automatic gain), AE (automatic exposure); support privacy area; normal / 90° / 270° image rotation; Automatic, manual color to black and other switches
OSD Support OSD setting, drag the position freely
AUDIO / VIDEO ENCODING
Encoding Format H.265 Main Profile Encoding; H.264 Baseline / Main Profile / High Profile Encoding
Image Resolution Main Stream 2304×1296 ; 1920×1080
Sub Stream D1(704*576) / 360P(640*360 ) / CIF(352*288)
Frame rate 3MP(20fps 50HZ/60Hz), 2MP(25fps 50HZ/60Hz)
Video Bit Rate 32Kbps-8Mbps continuously adjustable, support CBR / VBR
Overlay Channel name, date time, steam info; position is adjustable.
DATA TRANSMISSION & STORAGE
Data Storage Video, Image
Storage Manual, automatic (cycle, timing, alarm switch, motion detection)
Alarm Data FTP, E-mail, Browser, Management software
Protocol HTTP, TCP/IP, IPv4, UPNP, RTSP, UDP, SMTP, NTP, DHCP, DNS, IP Filter, PPPOE, DDNS, FTP,  IP Search(Support P6S IP camera, DVR, NVS and etc.)
Access Standard ONVIF SDK
Access protocol Support ONVIF/private protocol/CGI
Client Browse Support IE9.0 and above browser, support 4 users concurrent access (MAX)
PORT
Network RJ45, 10M/100M network adaptive
Wifi NO
AUDIO
Audio G.711U
Input 1CH In
Output 1CH oUT
GENERAL
Operation T/H -20°C ~ 65°C / 0% - 90%
Waterproof IP66
Power Supply DC12V 2A
Power Consumption <10W

 

 

 

WDR (Wide Dynamic Range) nedir?

Wide Dinamic Range (WDR Geniş Dinamik Alan Oluşturma Teknolojisi); Işığın az olduğu veya ışığın yoğun olduğu(parlak) yerlerde ışığı ortalama düzeye getirerek gerekli olan yüksek kaliteli ve doğru görüntünün elde edilmesini sağlar. CCTV kamera sistemlerinde en sıkça rastlanan sorulardan biri, güneş ışığının etkisiyle ortamda oluşan yüksek ışıktan ve oluşturduğu sahte insansı ve cisimsi gölgelerden nasıl kurtulabilirimdir. Bu durum genellikle kamera sistemlerinin kurulu olduğu bölgeye kapı ve pencere tarafından gelen yüksek güneş ışığı yada aydınlatmadan kaynaklanır. Bu durumda en etkin çözümlerden biri kamera sistemlerinde yeni teknolojilerden biri olan WDR teknolojisine sahip kamera kullanmaktır. WDR özelliği sayesinde yüksek kontrasta neden olan güneş ışığı ve gölgeler dengelenir.

WDR (Wide Dynamic Range) nedir?

3D-DNR (Digital Noise Reduction)

3D-DNR (Digital Noise Reduction)

Digital Noise Reduction (DNR); 3D-DNR Nedir? 3 boyutlu olarak, resimdeki gürültüleri azaltma özelliğidir. Yeni nesil 3D-DNR özelliği, üst düzey sinyal/parazit dengesi oluşturarak mükemmel bir görüntü elde eder. Bu sayede sisteminizin %70'lere varan oranda daha uzun süreli kayıt yapmasını sağlar.Yansıma ve bulanıklık oluşturmadan düşük ışıklı koşullarda görüntüdeki parazitlenmeyi daha çok gidermek ve görüntü kalitesini geliştirmeye yardımcı olması için Ultra 3D-DNR ile görüntüler daha çok geliştirilmiştir. 3D-DNR basit olarak anlamı Sayısal Gürültü Giderme şeklindede yorumlayabilirz. Kamera içerisindeki sayısal işaret işleme devresinde uygulanan filtreleme yöntemi ile çevresel etkenlerden kaynaklı sinyal gürültülerini giderme için kullanılan özelliktir. Daha Net ve detaylı ve parazitsiz görüntü vermeye yarayan teknolojinin adıdır diyebiliriz.


Tri-Streams (Üçlü Yayın) Main Stream, Sub-Stream, Mobile Stream

Main Stream Ana Akış Tam Çözünürlük : Akış çözünürlüğü alt akıştan daha yüksektir, Gerçek Video Çıkışına veya monitörde görüntülenecek yüksek çözünürlüklü video çıkışına ve video kaydedici (NVR) üzerindeki HD video kayıt kalitesine Main stream veya Ana Akış denir.. Şu anda, ana akış çözünürlüğü 2560x1920 (5 megapiksel), 2048x1536 (3 megapiksel) 1920x1080 (1080p) ve 1280x720 (720p) 'dir. Buna ek olarak ana akış, gerçek zamanlı (30 fps veya daha yüksek kare hızı 60 fpsde olabilir) HD video Ana akışı sunar.

Alt Akış Düşük Çözünürlük : Daha düşük bant genişliği durumları için düşük / standart çözünürlüklü video sunar, alt akış çözünürlüğü QCIF, CIF, 2CIF, DCIF, 4CIF (D1) 'dir. Çoğu video gözetimi ürünü akıllı telefonunuzun ekran çözünürlüğüne uyacak şekilde otomatik olarak uygun alt akış çözünürlüğü seçebilir. Dahası, alt akış gerçek zamanlı video iletemez, ancak video sunmak için anahtar kareleri ve alt çerçeveleri iletebilir.

Mobile Stream : Esnek seçim (tam, düşük veya dinamik çözünürlük).Bazı IP kameralar üçlü akış teknolojisini desteklemektedir. Üçlü akış, IP kameranın üç farklı video akışını aynı anda verebilmesi, her bir video akışının farklı çözünürlük, kare hızı, bit hızı ve kod çözücü türü ile yapılandırılabileceği anlamına gelir.

Tri-Streams (Üçlü Yayın) Main Stream, Sub-Stream, Mobile Stream

BLC (Back Light Compensation)

BLC (Back Light Compensation)

Back Light Compensation (Arka Işık Dengeleme); Kamerada arkadan gelen ışığın bastırılarak (dengelenerek) görüntü üzerindeki karanlık alanların detaylandırılmasını otomatik sağlayan bir kamera özelliğidir.

Görüntülenen nesnenin arkasında parlak bir ışık kaynağı var ise, nesne normal olarak karaltı şeklinde görünecektir. Ön plandaki nesneyi düzgün bir şekilde pozlandırmak için, BLC kameranın bütün görüntüsünün pozlandırmasını ayarlamasına imkan sağlar. BLC’ye kıyasla WDR daha etkili bir alternatiftir, çünkü hem parlak ışığın, hem de zayıf ışığın bulunduğu alanlarda uygun pozlandırma veren çoklu pozlandırma alanlarını yönetir.


IRC IR Cut Filter (Infrared Cut Filter)

Infrared Cut Filter Removal; IR Cut Filter & ICR Nedir? Kamera hassas renk üretimi için renkli bir kamera gibi çalıştığı zaman IR kesme filtresi de çalışmaktadır. ICR ile, filtre kaldırılarak siyah-beyaz modda çok daha fazla ışık hassasiyetine izin verilir. Gündüz şartlarında kızılötesi ışıklar kameranın görüntü kalitesini olumsuz etkilediğinden normal şartlarda kameraların görüntü algılayıcılarının üzeri kızılötesi ışığı geçirmeyecek bir sabit bir filtre ile kaplanır. Fakat bu sabit filtre gece şartlarında infrared aydınlatma ile görüş yapan kameralarda kullanıldığında aydınlatmanın ışığınıda engelleyeceğinden kullanılmazlar. Bu nedenle gece görüşlü kameraların gündüz görüntüleri istenilen kalitede olmaz. ICR ise bu sorunu çözmek için görüntü algılayıcı sensörün önüne yerleştirilen, gece ve gündüz şartlarına göre mekaniksel olarak devreye girip çıkabilen hareketli bir filtredir. Infrared özellikli kameralarda Infrared (IR) açıkken kamera görüş açısında yer alan cisim/objelere Infrared (kızılötesi) ışınlar yüzeye çarpıp geri döner ve görüntülerde tam netlik oluşmaz. ICR özelliği olan IR kameralarda ise yansıyan ışınlar filtrelenerek çok daha net görüntü alınması sağlanır. Bu özellik "True Day&Night" olarak da bilinir.

IRC IR Cut Filter (Infrared Cut Filter)

Noise Reduction (Gürültü Azaltma)

Noise Reduction (Gürültü Azaltma)

Gürültü Azaltma teknolojisi, video sinyalleri sıkıştırılırken bazı bölümlerde oluşabilecek bozuklukları örtülemek, azaltmak amaçlı üretilmiştir.

Televizyon, Kamera, Vcd, Dvd player vb. pek çok üründe kullanılmaya başlanan bu teknoloji henüz sabit bir standart haline gelmemiş olsada pek çok büyük üretici firmanın ürünlerinde kullanılmaktadır.

Gürültü Azaltma Teknolojisi, görüntüde yer alan mevcut bozulmaları düzelterek kullanıcıya daha net ve dolgun görüntüler ulaşmasını sağlamaktadır.


Flickerless (Titreşim önleme)

Flickerless Nedir? Bu mod sisteminiz ve ışık durumu arasındaki frekans farkları yüzünden monitörde oluşan dalgalanmayı önler. Bazı ülkelerde 2 değişik frekans kullanılır ve bazı ülkeler NTSC sistem kullanır ama voltaj frekansları 50Hz'dir. Bu fonksiyon devreye alınarak yalnızca ekrandaki dalgalanma önlenmez, kameradaki renk yuvarlanması sorununu da shutter'ı sabitleyerek azaltır. Fakat lensten geçen ışık miktarı azalırsa, hassasiyette buna bağlı olarak azalır. Floresan ile aydınlatılmış ortamlarda, floresan ısığındaki titreşimleri tolere etmek için kullanılan kamera özelliğidir.

Flickerless (Titreşim önleme)

Motion Dedection (Hareket Algılama)

Motion Dedection (Hareket Algılama)

Motion Detection Nedir? Güvenlik kameralarında bu özellik ile görüntü alanı içerisinde isteğiniz doğrultusunda bölgeler belirleyebilir ve bu bölgeler içerisinde oluşabilecek hareketleri ekranda alarm olarak gözlemleyebilirsiniz. İşaretli olan bölgelerde hareket algılandığında belirlene adrese email gönderir veya size ait FTP sunucusuna kayıt yaptırabilirsiniz. Ayrıca bu özellik ile hareket duyarlı kayıt yaptırabilirsiniz. NVR cihazınızında Motion Detection Özelliği varsa Hareket varsa kayıt yapar hareket yoksa kayıt yapmaz..


Privacy Masking (Gizlilik Maskesi)

Privacy Masking Nedir? Gizlilik Maskesi; Bir gizlilik maskesi belirli kameralar üzerinde görüntünün belirli bir kısmının şeklini bozmanıza veya tamamen bloke etmenize imkan tanıyan bir ayarlamadır. Özel Hayat Alanı Maskeleme şeklindede söylenebilir. Kameraların görüş alanı içerisinde özel hayatın gizliliğini ihlal edebilecek görüntüleri engellemek için kameradan ayarlanan maskeleme özelliğidir.

Privacy Masking (Gizlilik Maskesi)

AGC ( Auto Gain Kontrol )

AGC ( Auto Gain Kontrol )

Pek çok cctv kamerada bulunan ve sinyal gücünü korumayı sağlayan bir özelliktir. Diğer bir deyişle sinyal gücünü düşük ışık seviyesinde yükseltir; yüksek ışıkta ise iyileştirir ve korur.


ÜRÜN DOSYALARI


OPAX AEVISION KAMERA IP SEARCH PROGRAMI OPAX AEVISION KAMERA IP SEARCH PROGRAMI
IP Search Programı 17.09.2019 IP Search Programı 17.09.2019


Yorumlar

Diğer Ebatlar