OPAX-575 GPRS/GSM/NETWORK /Wifi Kablolu/Kablosuz Mini Alarm Paneli ve BGR-08 Kablosuz Harici Siren Seti

Stok KoduOX-575 GPRS
Teslimat koşulları1-4 gün
Fiyat224,58$ + KDV %18
KDV Dahil
512,00 $
265,00$
KDV Dahil
%48,2
İNDİRİM
Kazancınız
247,00 $

Açıklama


ÜRÜN AÇIKLAMALARI


OPAX-575 GPRS/NETWORK /Wifi Kablolu/Kablosuz Mini Alarm Paneli ve BGR-08 Kablosuz Harici Siren Seti (48 Led Kırmızı/Mavi/Polis Harici Sireni)

Set İçeriği

- 1 Adet OPAX-575 GPRS/GSM/NETWORK /WIFI KABLOLU&KABLOSUZ DOKUNMATİK ALARM SETİ
- 1 Adet BGR-08 Kablosuz 48 Led Harici Alarm Sireni (Kırmızı/Mavi/Kırmızı+Mavi)

ARD-575 GPRS/Wifi NETWORK Özellikli Kablolu/Kablosuz Mini Dokunmatik Alarm Paneli

Opax Güvenlik Sistemleri bayilerimiz ve müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik olarak ithal ettiğimiz ve ürettiğimiz ürünleri sizlerle buluşturarak gerek eviniz gerekse iş yerleriniz başta olmak üzere güvenli kalmasını istediğiniz tüm alanları koruma altına almanızı sağlamaya devam ediyoruz.

ARD-575 Kablosuz Dokunmatik GSM/GPRS/SMS/WIFI  Alarm Paneli ile hırsızlık, yangın ve gaz sızıntıları için kullanabileceğiniz digital sensörleri ile stabil çalışan, kullanımı kolay , dokunmatik ve son teknoloji ile üretilmiş şık ve zarif bir üründür.

OPAX-575 Kablosuz, Dokunmatik GSM Alarm Paneli

ARD-575 Alarm Paneli ile hırsız, yangın ve gaz sızıntıları başta olmak üzere bir çok alanda koruma sağlanabildiği gibi gelişmiş GSM Kablosuz ağ teknoloji ile bir çok işlemi GSM üzerinden  WIFI veya GPRS (İnternet hatı olan simcard) komutları ile yapabilirsiniz. Özel olarak hazırlanan akıllı telefon yazılımımız ile Apple Store ve Google Play Store üzerinden OPAX  yazarak Turuncu renkli olan yazılımı indirerek yada kullanım kılavuzu içerisinde bulunan QR kodunu telefonunuzdan okutarak uygulamaları indirebilirsiniz. Uygulama üzerinden tüm işlemleri rahatlıkla yapabilirsiniz. Büyük LCD Dokunmatik Ekranı ile kolaylıkla işlemleri yapabilirsiniz. Ekran üzerinde alarm durumu tarih saat bilgisi, ortam sıcaklığı, pil şarj bilgisi ve GSM Şebeke Sinyali durumlarını görüntüleyebilirsiniz. GSM,WIFI,GPRS VE RFID kart ve Ses dinleme ve Contact ID protokolünü destekleyen Alarm Panelini uzaktan kumandası ile kontrol edebilirsiniz. Akıllı telefon yazılımınız üzerinden alarm sistemini kontrol edebilir Alarm çaldığında siren devreye girdikten sonra tanımladığını telefon numaralarına sırası  arar (konuuşma paketi varsa), yada inetrente üzerinden sizi arar (m2m hattı varsa) ve Alarm izleme merkezine aynı anda durumu bildirir. ARD-575 GPRS WIFI alarm paneli ,başta evler, iş yerleri ve fabrikalar olmak üzere bir çok alanda sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz.

OPAX-575 Genel Özellikler

 

Cep Telefonunuzda Uygulama üzerinden Kurma / Açma

Cep Telefonunuzda Uygulama üzerinden Kurma / Açma
Sistemi dilediğiniz zaman Dilediğiniz yerden, Cep Telefonunuzdan OPAX uygulamamız ile Alarmınızı  Aktif / Pasif konuma getirebilirsiniz. Sadece Alarmınızı aktif&pasif yapılabildiğini düşünmeyin, cihazın panel üzerinden yapılacak tüm işlemleri cep telefon uygulamasındanda yapılabilmektesiniz. Alarmınızı programlamak için veya mühendislik ayarlarını yapabilmek için programla kodlarını öğrnemenize gerek yok, Tüm Güvenliğiniz avuçlarınızın arasında, sade anlaşılır ve Türkçe..

GPRS / GSM / WIFI ile Çalışma Özelliği

GPRS / GSM / WIFI ile Çalışma Özelliği
Panelinizi 3 farklı şekilde kontrol edilebilmektesiniz... GPRS, GSM (SMS), WiFi ile çalışabilmektedir. Panelinize takacağınız hattınıza göre sistemi farklı çalıştırabiliyorsunuz. Eğerki sadece internet paketiniz ile M2M (data hattı) uygulamamız ile alarmınızın tüm ayarlarına online ulaşabilmektesiniz. GSM özelliği ise SMS ve Konuşmayı destekleyen sim kartı kullanıyorsanız bu şekilde de yine uygulama üzerinde alarmınız kontrol edebilmektesiniz. SIM Kartınız yoksa cihazın wifi özelliğini kullanarak tüm işlemlerinizi yapabilirsiniz.


Karşılıklı Konuşma

Karşılıklı Konuşma
Opax Android ve IOS uygulaması ile panelinizin bulunduğu ortamda Tek Tuşla karşılıklı konuşma yapabilmektesiniz. İster Ailenizle ister Çalışanlarınızla hızlıca görüşebilirsiniz. Bu Fonksiyonda Her ki tarafın sesi birbirlerine ulaşmaktadır.

Ortam Dinleme

Ortam Dinleme
Opax Android ve IOS uygulaması ile Alarm panelinin bulunduğu ortamı telefonunuzdan dinleyebilirsiniz. Ortam Dinlemesnii tuşladığınızda sizin sesiniz karşı tarafa gitmez sadece panelin bulunduğu ortamın sesini dinleyebilirsiniz..


Acil Durum Çağrısı

Acil Durum Çağrısı
Acil durumlarda panel üzerinden veya kumanda ile SOS çağrısı yapabilme fonksiyonu. Bu fonksiyon evdeki yaşlı bir hastanıza kumanda verdiğinizde aniden sağlık durumunda negatif bir gelişme olduğunda kumanda veya panel üzerinden tek tuşla SOS acil yardım butonuna bastığınızda, sirenizi çalmaya başlar aynı anda panel üzerinde kayıtlı kişilere ve aynı anda AHM merkezinede durum rapor edilmektedir.

Akıllı Soket/Priz

Akıllı Soket / Priz
Cep Telefonuzu üzerinden 16 adete kadar Dilediğiniz cihazı istediğiniz zaman tek tuşla Açıp Kapatabilirsiniz. Evinizde kombinizin elektriğini akıllı prize taktığımıız varsayalım, Uygulama üzerinden dilediğiniz yerden Kombinizi açıp kapatabilirsiniz.. Akılı prizimiz aynı zamanda alarm anındada devreye girmektedir. İşyerinizin içinde veya dışına projektör taklılı olduğun düşünelim, alarm anında projektörlerinizi otomatik olarak aktif hale getirebilirsiniz, hemde kablosuz olarak. Alarm paneli ile projektör arasına asla kablo çekmiyorsunuz...


Dahili Siren

Dahili Siren
Alarm Panelimiz üzerindede dahili siren bulunmaktadır, alarm anında hem içerde dahili sireniniz çalarken dışardada harici sireniniz çalmaktadır. Dahili siren için extra bir ücret ödemiyorsunuz.

Harici Siren Desteği

Harici Siren Desteği
Alarm Panelimize Hem Kablolu Harici siren Hemde Kablosuz Harici Siren Takabilmektesiniz. Cihazımız aynı anda hem kablolu sireni hemde kablosuz sireni aynı anda çalıştırabilmektedir.


Haber Alma Merkezi

Haber Alma Merkezi
Panelimiz Alarm Haberalma merkezine yönlendirebilirsiniz. Panelimiz CONTAC ID Protokolünü destekleyip, Kurma/Açma Raporu, Alarm anında rapor, Günlük Test raporları gönderme özelliğine sahiptir. Ayrıca panelimiz düzeldi raporuda göndermektedir. Panelimizin bir diğer özelliği ise aynı anda hem AHM merkezini hemde sizi aramaktadır..

Ses Kaydı Yapabilme

Ses Kaydı Yapabilme
Alarm anında ortamdaki sesleri 20 saniye boyunca kayıt edebilir ve dinleyebilirsiniz


Dahili Sıcaklık Sensörü

Dahili Sıcaklık Sensörü
Panelimizin üzerindeki LCD Display ekran üzerinden ortam sıcaklığını kontrol edebilmektesiniz..

Sireni Çaldırma

Sireni Çaldırma
Cep telefonunuz üzerinden uygulamamız ile Panelinize ait Hem dahili sireni hemde Harici Sireni tek tuşla çaldırabilir veya susturabilirsiniz.


Bildirim Seçenekleri

Bildirim Seçenekleri
Sistem Alarm durumunda tanımlanan numaralara Arama/SMS veya Cep telefonuna bildirim göndermektedir. Bu bildirim üzerinize alarmınızı pasif konuma veya tekrar aktik konuma getirebilirsiniz.

Paneli Telefon Olarak Kullanma

Paneli Telefon Olarak Kullanma
Alarm Panelinizi Cep Telefonu olarak da kullanabilirsiniz.Panel üzerindeki tuşlar ile dilediğiniz numarayı arayıp telefon olaka kullanabilirsiniz.


Zamanlı Kurulum

Zamanlı Kurulum
Panelinize otomatik olarak belirlediğiniz saatlerde Kurma ve Açma tanımlayabilmektesiniz. Bir işyerinizin olduğunu düşünelim işyerimizi çalışma saatleri 08.30-18.00 dir. Uygulama üzerinden 08.30 alarmınızı devrde dışı, 18.00 da ise alarmınızı aktif durumunda ayarladığınızda hergün belirlenen saatler alarmını aktif ve pasif hale otomatik hale gelmektedir.

Log Kaydı

Log Kaydı
Son yapılan 100 işlemin bilgisini görebilirsiniz. Hangi kullanıcının ne yaptığını, önceki oluşan alarmları ve alarma erişen kişileri görebilmektesiniz. Bu özellik ile Çalışanlarınızın işyerinizi hangi saatte açtığını hangi saatte kapatığını online olarak ve geçmişinide kullanarak bir nevi Personle takip sistemi olarak kullanabilmektesiniz..


Kurma / Açma Raporu

Kurma / Açma Raporu
Sistem Kurma/Açma bilgilerini rapor halinde görebilirsiniz.

Durum Sorgulama

Durum Sorgulama
Uygulamamız üzerinden tek bir tuşla Sistemin Kurulu olup olmadığını, Akü & Elektrik durumunu, sistem saatini ve varsa alamr paneli üzerindeki hataları görebilmektesiniz.


RFID Kart

RFID Kart
Çocuklarınız ve siz şifre girmeden RFID kart kullanarak alarmınızı kurabilir veya açabilirsiniz. Alarm anında RFID kartınızı kullanarak alarmınızda susturabilirsiniz. Bu fonksiyon özellikle çocukların şifre ve kumanda kullanmadan alarm panelini kurmak ve açmak için tasarlanmıştır. Yapmanız gereken tek şey RFID kartınızı panelinize dokundurmak...

Dokunmatik Klavye

Dokunmatik Klavye
Alarm panelimizin  tuş takımı tamamen tokunmatik olarak tasarlanmıştır.


Alarm Durumunda Arama

Alarm Durumunda Arama
Sistem alarm durumunda hem arama yapar hemde cep telefonunuza bildirim gönderir. Aynı anda belirlemiş olduğunuz AHM hizmet merkezinide otomatik olarak bilgilendirme yapmaktadır. Panelimiz toplamda 8 adet aranılacak telefon numarası tanımlanmaktadır. Her tanımlanan numarayı PSTN/GSM/GSM (SMS) şeklinde tercihlerde bulunabilirsiniz..

Çocuk Kilidi

Çocuk Kilidi
Bu fonksiyon ile çocuklar tarafından yanlış işlem yapılmasını önleyebilirsiniz. (Sadece 575 ve 571 Alarm panelimiz destekler)


Çoklu Dil Desteği

Çoklu Dil Desteği
Alarm Sistemini Türkçe veya İngilizce olarak kullanabilirsiniz.

Led Durum Işığı

Led Durum Işığı
Dahili led durum ışığı dokunmatik klavyeye dokunulduğunda otomatik olarak kapanır.


Dahili Batarya

Dahili Batarya
Elektrik kesintilerinde paneliniz 8 saat çalışmaya devam eder.Panel Üzerinde  800mAh 3.7V lithium batarya dahili olarak bulunmaktadır.

Akü Durumu

Akü Durumu
Elektrik kesintilerinde veya akünüz zayıfladığında panel sizi  SMS göndererek veya Telefonla arayarak elektriğinizin kesildiğini, tekrar geldiğinde elektriğinizin geldiğini bildirmektedir. İsterseniz bu durumu pasifleştirebilirsiniz..


Kapı Açık/Kapalı Uyarısı

Kapı Açık/Kapalı Uyarısı
Kapı veya pencereniz açıkken sizi uyararak alarmınızı kurmanıza izin vermez. Bu özelliği aktif ettiğinizde alarmınızı yanlışlıkla pencereleriniz açık durumda iken alarmınızı kurmanıza izin vermez. Dolaysıyla tüm pencerelerinizin kapalı olduğunu kolaylıkla anlayabilmektesiniz.

Kablolu Zone (Bölge) Sayısı

Kablolu Zone (Bölge) Sayısı
Panelimiz 4 Kablolu Zone (Bölge) Desteklemektedir.


Kablosuz Zone (Bölge) Sayısı

Kablosuz Zone (Bölge) Sayısı
Panelimiz 32 Adet Kablosuz Zonu (Bölge) Desteklemektedir. 32 adet kablosuz dedektör tanıtabilirsiniz.

Kapı Çanı

Kapı Çanı
Panelimizde kapı çanı özelliği bulunmaktadır. Bu fonksiyonumuz Kapı / Pencerelerinize takılan  manyetik kontakların veya Hareket dedektörlerin kodlanmasını kapı çanı olarak tanıtıldığında İşyerinize yada evinize biri geldiğinde alarm paneliniz Din Don şeklinde sesli uyarı vermektedir. Bu özellik marketlerde ofislerde birilerin içeri girdiğinden haberdar olmak için tasarlanmış bir fonksiyondur.


Linkage Özelliği (Bağlantılandırma)

Linkage Özelliği (Bağlantılandırma)
Linkage özelliği kullanabilmeniz için Akılı Prize ihtiyacınız vardır. Akıllı prizinizin olduğunu düşünelim, alarm anında akıllı prizinize takılı olan Projektörünüz (alarm anında çalışması istediğiniz herhangi bir cihazda olabilir.) direk devreye girerek hem hırsızların hemde çevrenin dikkatini çekerek hırsızlığın sonlandırılmasında yardımcı olur. Alarm anında İstediğiniz bölgeye farklı cihazların çalışmasını sağlayabilirsiniz..

Uzaktan Kumanda

Uzaktan Kumanda
Panelimize 8 adet kumanda tanıtılabilir. Panel üzerinde ücretsiz olarak 2 kumandasıyla birlikte gelmektedir..


Dokunmatik Ekran

Dokunmatik Ekran
Dokunmatik Kapasitif Ekran ile alarm panelinizi daha kolay yönetebiliriniz. Panelimiz Mekanik olmayan Kapasitif Dokunmatik Şık ekrana sahiptir.

Keypad Bağlanabilir

Extra Keypad Özelliği
İstenilen yere Kablosuz KeyPad bağlanılabilir. Otomatik olarak paneliniz ile haberleşir. Alarmını Kurma/Açma ve Programlamasınıda keypad üzerinden yapılabilmketdir. Programlama özelliği Sadece Kablolu Keypad kUllanıldığında Yapar.(2545/2646 Panellerde)

 


Kablosuz Dokunmatik GSM Alarm Paneli Özellikleri

  • Dokunmatik ekran, şık tasarım ve uzun servis ömrü,
  • LCD Menü, Türkçe ve İngilizce resim / metin ekranı ile çoklu dil desteği,
  • Kartlı geçiş sistemini destekler (RFID),
  • Alarm kurulduğunda / programlandığında cihazın çalıştığını gösteren LED otomatik olarak OFF konumuna geçer,
  • Çocuk kilidi fonksiyonu ile çocuğunuzun yanlış işlem yapmasını engeller,
  • Ortam sıcaklığını dahili sıcaklık sensörü ile LCD ekranda gösterme (Fahrenheit ve Celsius olarak seçim yapabilme),
  • 4 adet farklı alarm kurulumunu ve farklı zil seslerini destekler,
  • Program Kodu, Kullanıcı Kodu ve Zorlama Kanunu dahil olmak üzere klasik kodları destekleyecek şekilde tasarlanmıştır,
  • Dahili GSM modülü (4 Band) ile GPRS  ve WIFI üzerinden ve Sesli Arama ile alarm bildirimi gönderebilir,
  • 32 Kablosuz bölge ve 4 adet kablolu bölge tanımlanabilir.
  • Gecikme, hırsız, çevre, yangın, gaz kaçak, tehdit, panik, tıbbi, doorbell bildirimi, kapı zili zone türleri vardır,
  • 1-16. bölgelerinin ismi kullanıcıları tarafından değiştirilebilir,
  • Haber Alma Merkezleri ile bağlantı için Contact ID Protokolünü destekler,
  • 8 adet uzaktan kumanda tanımlanabilir,
  • IOS & ANDROID ile tam uyum (App ismi: OPAX ALARM),
  • 8 adet alarm telefon numarası girilebilir. Alarm telefon bildirimi  Wifi veya GPRS üzerinden internet yoluyla veya  sesli Arama olarak ayarlanabilir,
  • 20 saniye ses kaydı yapılabilir,
  • 4 adet hızlı arama numarası veya tuş takımından numarayı girerek doğrudan aramayı destekler
  • İki yönlü iletişim ve SOS çağırmak için panel üzerinde düğme bulunur,
  • Pil durumu, GSM şebeke sinyali, ortam sıcaklığı, Alarm durumu ve tarih saat bilgisi LCD ekran üzerinden kontrol edilebilir,
  • AC ve DC durumu raporu ON / OFF olarak seçilebilir,
  • Kurma / Açma durumu raporu ON / OFF olarak seçilebilir,
  • Uzaktan Mobi uygulama ile kurma, açma, izleme ve sorgulama yapmayı destekler,
  • Otomatik kurma işleminde hafta içi ve hafta sonlarına göre ayarlanabilir,
  • Dahili yüksek kapasiteli 1200mAh Lityum pil (8 saatte kadar),
  • Log kaydı ile son 30 işlemi göstermeyi destekler.

OPAX-575 Kablosuz, Dokunmatik GSM Alarm Paneli

Alarm Paneli Teknik Özellikleri

Model No: ARD-575
Sinyal Aktarımı : Kablolu / Kablosuz Alarm
Panel İletişimi : GSM (4 band )
Güç : AC 110V ~ 240V
Haberleşme Protokolü : ADEMCO Contact ID
Pil : 7.4V / 1200mAh
Siren Çıkış Gücü : <150mA
Bölge Sayısı : 4 Adet Kablolu Bölge + 32 Adet Kablosuz Bölge
GSM Çalışma Frekansı : 850MHz, 900MHz, 1800MHz, 1900MHz
Çalışma Sıcaklığı : -10 ~ + 50 °C
GSM Frekansı : ≤2W (850/900 MHz), ≤1W (1800 / 1900MHz)
Çalışma Frekansı : 433,92 MHz / 868 MHz
Kablosuz Mesafe : ≤300 Metre
Alarm Sesi : ≥90dB (1 metre içinde)
GSM Kartı : Destekler (Normal Boyut)
RFID Kart : 8 Adet Destekler
Boyutlar : 195 × 136 × 31mm (L x G x Y)
Lens Rengi : Fildişi beyaz
Uygulama Dili (App) : Çince, İngilizce,Türkçe
LCD Dili : Çince, İngilizce, Türkçe

 

Paket İçeriği

  • 1 Adet Alarm Paneli
  • 1 Adet Kablosuz Manyetik Kontak
  • 1 Adet Kablosuz PIR Dedektör
  • 2 Adet Uzaktan Kumanda
  • 2 Adet RFID Kart
  • 1 Adet 12V/1A Adaptör
  • 1 Adet Kullanım Klavuzu

ARD-575 GPRS / GSM / WIFI Alarm Paneli Kutusunun Açılması

ARD-575 Kablosuz Dokunmatik GSM Alarm Paneli kutusunun açtığımızda ilk olarak karşımıza kullanma kılavuzu ve ardından çizilmemesi için özel paketi içinde ARD-575 Alarm Panelini göreceksiniz. Alt bölümde bulunan özel alan içerisinde 1 adet Kablosuz Manyetik Kontak, 1 adet Kablosuz PIR Dedektör, 2 adet Uzaktan Kumanda, 2 adet RFID Kart ve 1 adet 12V/1A Adaptör çıkmaktadır.

Alarm Panelinizi çalıştırmadan önce panelin arka bölümünde bulunan GSM Kartı bölümüne normak büyüklükteki SIM kartı takıyoruz. Bu işlemin ardından Alarm Paneline adaptörü takarak çalıştırıyoruz. Cihazımız dahili bataryaya sahiptir ve şarj olduktan sonra 8 saate kadar adaptör olmadan (elektrik kesildiğinde) çalışabilmektedir.

OPAX-575 Kablosuz, Dokunmatik GSM Alarm Paneli Ön Arayüzü

ARD-575 GSM Alarm Paneli Genel Özellikleri

Alarm Haberalma Merkezi : Alarm paneliniz, Alarm Haberalma Merkezi bağlantısını destekler ve herhangi bir alarm durumunda ADEMCO Contact ID ile tanımlamış Alarm Haberalma Merkezi'ne bilgi göndererek veya tanımlamış olduğunuz telefon numarasını arayabilir. (Alarm Telefonu alanına CID seçildiğinde haberalma merkezi, SMS tanımlandığında ilgili numaraya mesaj, GPRS &Arama ile tanımlanan İNTERNET ÜZERİNDEN numarayı  Arama yapar yada Arama tanımlanırsa tanımlanan numarayı arar).

RFID Kart Raporu : Kurulu olan Alarm Paneli tanımlı olan RFID kart ile açıldığında alarmın açıldığını bildiren bir SMS mesajı gönderir (Bu işlemin çalışması için Rapor Bilgisi alanına telefon numarası tanımlanmalıdır)

Arama/Cevaplama : Alarm Paneline taktığınız GSM Hattını arayarak Alarm Paneli üzerinden yada Alarm Paneli üzerinden tuşlayacağınız telefon numaralarını yada hızlı arama ekranına tanımlanan ( 1/2/3/4 ) telefon numaralarıyla görüşme yapabilirsiniz.

Kapı Açma/Kapatma : Ev, ofis, villa veya fabrikalarınızda bulunan kapı/pencere gibi açılıp kapatılan tüm alanların kontrolü sağlanabilir. Açma/Kapatma ayarını yaptığınızda alarm paneliniz herhangi bir açma/kapatma algıladığında size bilgi haber verir.

Güçlü Siren Sesi : ARD-575 Alarm Paneli dahili güçlü sireni veya harici olarak bağlayabileceğiniz diğer sirenleriyle hırsızların ve istenmeyen misafirlerin korkulu rüyası olacak.

Kapı Zili Bilgisi ve Alarm : Alarm Paneliniz kurulu olmadığında kapı zili özelliği ile kapıya montaj yaptığınız manyetik kontak tetiklenecek ve panelinizden "dingdong" sesi ile bilgilendirme yapar. RFID kart ile de bu işlem yapılabilir. Ve daha bir çok özellik daha panelimizde mevcuttur.

OPAX-575 Kablosuz, Dokunmatik GSM Alarm Paneli Arka Arayüzü

ARD-575 GSM Alarm Paneliyle Yapabilecekleriniz

Dokunmatik LCD Ekranıyla ARD-575 GSM Alarm Paneli şık görüntüsünün yanı sıra kullanıcılar için çok önemli özelliklere sahiptir. Akıllı telefonlar için özel geliştirilen uygulama desteği ile tam uyumlu olarak çalışan, hızlı geri bildirimleriyle eviniz, işyeriniz, villanız veya fabrikanız güvende olur gözünüz arkada kalmaz. Çift yönlü konuşma desteğiyle evdeki çocuğunuzla veya bakıma muhtaç yakınınızla ile anında görüşme yapabilirsiniz. İsterseniz sizde telefonunuzdan alarm sistemini arayabilir ve görüşme yapabilir yada dahili mikrofunu ile ortamdaki sesleri dinleyebilirsiniz.

Arama nasıl yapılır?

Alarm Panelimizin GSM hattı takılmış ve şebeke bağlantısı yapıldıktan sonra dokunmatik ekrandan telefon numarasını tuşladıktan sonra [arama] tuşuna basarak arama yapabilirsiniz.

Gelen arama nasıl cevaplanır?

GSM hattı takılı ve aktif olan panelimiz dışarıdan yapılan aramalarda bir telefon gibi davranacak ve ekranda arayan numarayı gösterecek ve çalacaktır. [program] tuşu ile gelen aramayı cevaplayabilir yada [geri] tuşu ile iptal edebilirsiniz.

Hızlı arama yapılabilir mi?

Alarm panelinizin program menüsüne giriş yaptıktan sonra Hızlı Arama Telefonu bölümünden 4 adet telefon numarasını hızlı arama numarası olarak ayarlayabilirsiniz. Hızlı arama numaraları tanımlandıktan sonra tuş takımından [ 1 / 2 / 3 / 4 ] tuşları ile kayıt edilen numaralardan istediğinizi arayabilirsiniz. Örnek olarak 1. Sıradaki kayıtlı numarayı aramak için [1] tuşuna ardından [arama] tuşuna basarak hızlı arama listesinde 1. Sırada bulunan numarayı arayabiliriz. Yine [program] tuşuna basarak aramayı iptal edebilirsiniz.

Ses Kayıt ve Dinleme yapılabiliyor mu?

Alarm Paneliniz üzerinden ses kaydı yapabilir ve kayıt ettiğiniz sesleri dinleyebilirsiniz. Ses kaydı yapmak için alarm panelinde [23] tuşlandıktan sonra [program] tuşuna basıyoruz ve kayıt başlıyor. En fazla 20 saniye kayıt yapabilirsiniz ve kayıt yaparken durdurmak için yine [program] tuşu kullanılır. Kayıt yapılan sesleri dinlemek için ise [24] tuşlanır ve ardından [program] tuşuna basılır.

Alarm Kayıtlarını görebilir miyim?

Alarm Paneliniz 30 adet olayı kayıt edebilir. Kayıt sayısı 30'a ulaştığında ilk kayıttan başlayarak sırayla önceki kayıtları siler ve size her zaman en son 30 olay kaydını gösterir. Olay kayıtlarını görmek için [13] tuşlanır, ardından [program] tuşuna basılır ve kayıtlar ekrana gelir. Yön tuşlarıyla olay kayıtları arasında dolaşabilir, tarih/saat ve olay açıklamalarını sırasıyla görebilirsiniz.

Alarm paneli program menüsüne nasıl giriş yapabilirim?

Alarm panelinizin dokunmatik tuş takımından önce [888888] ardından [program] tuşuna basarak program menüsüne giriş yapılabilir. Program menüsünde 4, 8, 6, ve 8 tuşlarına basarak sağa/sola, aşağı/yukarı hareket edebilirsiniz. [geri] tuşu ile iptal, [program] tuşu ile giriş ve onaylama yapabilirsiniz.

Program menüsünden Uzaktan kumanda, PIR dedektör, manyetik kontak, RFID kartlarınızı alarm panelinize tanımlayabilir veya tanımlı olanları silebilirsiniz.

Alarm çaldığında alarm paneli beni yada polisi arayabilir mi?

Alarm panelinizin herhangi bir alarm durumunda sizi bilgilendirmesini istiyorsanız öncelikle program menüsüne giriş yapmanız ve ardından Alarm Telefonu bölümünden 8 adete kadar sırasıyla aranmasını istediğiniz telefon numaralarını kayıt etmeniz gerekiyor.

Telefon numarası yazdıktan sonra aşağı tuşu ile ilerleyerek Tür sekmesine geliyoruz ve bilgilendirme yapılma şeklini seçiyoruz.

Bilgilendirme türü SMS, Arama, SMS&Arama ve  Contact ID olarak 4 farklı şekilde ayarlanabilir. Yapılan arama türüne göre Alarm Paneliniz sizi yada belirttiğiniz numaraları arayabilir.

Tanımladığınız telefon numaralarını yine aynı bölümde bulunan [silme] kısmından silebilirsiniz.

Contact ID nedir?

Contact ID Alarm Haber Alma Merkezi için kullanılır ve anlaştığınız Alarm Haber Alma Merkezine alarmınız çaldığında bilgi vererek polis ve ilgili kurumların aranmasını sağlayabilirsiniz.

Alarm kurma/açma durumunda beni bilgilendirebilir mi?

Alarm panelinizin kurma/açma durumlarında tanımladığınız Alarm Telefonlarını seçtiğiniz bilgilendirme türüne göre bilgilendirme yapılabilir. Bilgilendirme işlemi kurma/açma ve sistem olmak üzere 2 farklı türde ve SMS, Contact ID ve SMS&Contact ID olarak 3 farklı şekilde yapılabilir. Contact ID seçildiğinde hesap bölümüne Alarm Haber Alma Merkezi numarasının tanımlanması gerekmektedir.

Alarm Panelinin sesi yeterli değil, kablosuz siren bağlayabilir miyim?

Alarm Panelimiz üzerinde güçlü bir hoparlör vardır ve alarm anında yeterli bir caydırıcılığı vardır. Fakat bu sirenin sesinin yeterli gelmediğini düşünüyorsanız ve kablo bağlantısı yapamayacaksanız. Alarm panelimize Kablosuz sirende tanıtabilirsiniz. Program menüsüne giriş yaptıktan sonra Kablosuz Siren bölümüne giriş yaparak bağlantı düğmesini aktif yaptıyoruz ve ekleyeceğiniz kablosuz sirenin 8 rakamdan oluşan kodunu giriyoruz. Ardından kablosuz sirenimi Alarm Paneline tanımlanmış oluyor.

RFID kart kullanıldığında Alarm Paneli beni bilgilendirebilir mi?

Kullanıcılar için tanımladığınız RFID kartlar yada kapı otomatiği dedektörü tetiklendiğinde alarm paneli program menüsünde bulunan RFID Kart Ayarı bölümüne tanılamayacağınız telefon numarasına Alarm Paneliniz SMS göndererek sizi bilgilendirebilir. Yine tanımladığınız telefon numarasını değiştirmek yada silem için  RFID Kart Ayarı menüsünü kullanabilirsiniz.

Alarm Paneli Şifrelerini değiştirebilir miyim?

Alarm Panelinizin ana ekran şifresini ve kullanıcı girişi şifresini program menüsünden değiştirebilirsiniz. Program menüsüne giriş yaptıktan sonra Şifre Ayarı bölümüne geliyoruz. Burada bulunan Program kısmına yönetici şifresini, kullanıcı yazan kısma ise alarm panelini kullanacak kişilere verilecek şifreyi ve son olarak zorlama şifreside yine buradan değiştirebilirsiniz.

Akıllı Telefon Uygulamaları ve Kullanımı (Apple IOS ve Google Android ile tam uyumlu)

ARD-575 Dokunmatik GSM Alarm Paneli için özel olarak hazırlanan Akıllı Telefon uygulaması ile alarm paneliniz elinizin altında olacak... Alarm Panelinizin tüm özelliklerini Cep Telefonunuza yüklediğiniz (Apple IOS ve Google Android ile tam uyumlu) akıllı telefon uygulamalarımı sayesinde yapabileceksiniz... Akıllı telefon uygulamasını Apple Store'dan veya Google Play Store'dan OPAX ALARM yazarak arattıktan sonra cep telefonunuza indirebilirsiniz.

 

 

ÜRÜN DOSYALARI


OPAX-2646 ve OPAX-575 Hırsız Alarm Panelleri 2019 Yılı Tanıtım Broşürü OPAX-2646 ve OPAX-575 Hırsız Alarm Panelleri 2019 Yılı Tanıtım Broşürü

TEKNİK ÖZELLİKLER


 

Model No: OPAX-575
Sinyal Aktarımı : Kablolu / Kablosuz Alarm
Panel İletişimi : GSM (4 band )
Güç : AC 110V ~ 240V
Haberleşme Protokolü : ADEMCO Contact ID
Pil : 7.4V / 1200mAh
Siren Çıkış Gücü : <150mA
Bölge Sayısı : 4 Adet Kablolu Bölge + 32 Adet Kablosuz Bölge
GSM Çalışma Frekansı : 850MHz, 900MHz, 1800MHz, 1900MHz
Çalışma Sıcaklığı : -10 ~ + 50 °C
GSM Frekansı : ≤2W (850/900 MHz), ≤1W (1800 / 1900MHz)
Çalışma Frekansı : 433,92 MHz / 868 MHz
Kablosuz Mesafe : ≤300 Metre
Alarm Sesi : ≥90dB (1 metre içinde)
GSM Kartı : Destekler (Normal Boyut)
RFID Kart : 8 Adet Destekler
Boyutlar : 195 × 136 × 31mm (L x G x Y)
Lens Rengi : Fildişi beyaz
Uygulama Dili (App) : Çince, İngilizce
SMS Dili : Çince, İngilizce
LCD Dili : Çince, İngilizce, Türkçe
Model No: BGR-08
Çalışma Voltajı DC 10.5V ~ 15V
Standby Tüketim <50mA/15V
Çalışma Sıcaklığı -20°C ~ +55°C
Nem 40% ~ 80%
Su Geçirmezli Standardı IP56
Adaptör 12V/1.2Ah
Alarm Anında Tüketim <500mA/15V
Siren Sesi >120dB
Boyutlar 320x213x94mm(L*W* H)


Yorumlar

Diğer Ebatlar