OPAX ARD-2545 PSTN/GSM/SMS Özellikli Kablolu/Kablosuz Alarm Paneli

Stok KoduOX-ARD-2545 GSM
Teslimat koşulları1-4 gün
Fiyat145,76$ + KDV %18
KDV Dahil
429,00 $
172,00$
KDV Dahil
%59,9
İNDİRİM
Kazancınız
257,00 $

Açıklama


ÜRÜN AÇIKLAMALARI


OPAX ARD-2545 PSTN/GSM/SMS Özellikli Kablolu/Kablosuz Alarm Paneli

ARD-2545 Akıllı Yönetilebilir GSM Alarm Sistemi Kullanım Alanları

Akıllı Alarm Sisteminiz ile eviniz, iş yeriniz ve daha bir çok alanda güvenlik sağlayabilir, ek aksesuvarlarıyla birlikte hırsızlara ve kötü niyetli kişilere ve olumsuz durumlara karşı caydırıcılık sağlayabilir ayrıca bulunduğu alandaki yönetilebilir cihazların kontrolünü sağlayabilirsiniz.

ARD-2545 Kullanım Alanları

 

Paket İçeriği

  • 1 Adet ARD-2545 Kablolu & Kablosuz Alarm Paneli
  • 1 Adet GSM-205 GSM Anakart Modülü
  • 1 Adet ARD-507 Kablosuz Hareket Dedektörü (PIR)
  • 1 Adet ARD-2005 Kablosuz Manyetik Kontak
  • 2 Adet Kablosuz Alarm Paneli Kumandası
ARD-2545 Akıllı Yönetilebilir GSM Alarm Sistemi

ARD-2545 Genel Özellikler

 

Cep Telefonunuzda Uygulama üzerinden Kurma / Açma

Telefonunuzdaki Uygulama üzerinden Kurma / Açma
Sistemi dilediğiniz zaman Dilediğiniz yerden, Cep Telefonunuzdan OPAX uygulamamız ile Alarmınızı  Aktif / Pasif konuma getirebilirsiniz. Sadece Alarmınızı aktif / pasif yapılabildiğini düşünmeyin, cihazın panel üzerinden yapılacak tüm işlemleri cep telefon uygulamasındanda yapılabilmektesiniz. Alarmınızı programlamak için veya mühendislik ayarlarını yapabilmek için programla kodlarını öğrnemenize gerek yok, Tüm Güvenliğiniz avuçlarınızın arasında, sade anlaşılır ve Türkçe..

PSTN / GSM Çalışma Özelliği

PSTN / GSM Çalışma Özelliği
Panelinizi 2 farklı şekilde kontrol edilebilmektesiniz... PSTN ve GSM (SMS)  ile çalışabilmektedir. Panelinize takacağınız hattınız mutlaka konuşma ve Sms desteklemelidir. GSM özelliği ise SMS ve Konuşmayı destekleyen sim kartı kullanıyorsanız bu uygulama üzerinde alarmınızı online kontrol edebilmektesiniz. SIM Kartınız yoksa cihazın PSTN girişini (Telefon Hattı) özelliğini kullanarak tüm işlemlerinizi yapabilirsiniz.PSTN hattında cep telefonu uygulaması desteklemez, sadece alarm panelinizi arayıp şifrenizi girdiğinizde otomatik telesekreter mesajı ile alarm panelinizin o anki deverede olup olmadığını, Kurma / Açma İşlemini, Ortam Dinleme özelliğini , Karşılıklı konuşma özelliğini teleksekreter yardımıyla kullanabilmektesiniz.


Karşılıklı Konuşma

Karşılıklı Konuşma
Opax Android ve IOS uygulaması ile panelinizin bulunduğu ortamda Tek Tuşla  karşılıklı konuşma yapabilmektesiniz. İster Ailenizle ister Çalışanlarınızla  hızlıca görüşebilirsiniz.Bu Fonksiyonda Her ki tarafın sesi birbirlerine ulaşmaktadır.Bu özellliik Sim Kartınızın Konuşma paketi ve SMS destekliyorsa yapabilirsiniz.Alarm panelinizde Sim kart kullanmıyor sadece  Postane hattı kullanıyorsanız alarm panelinizi arayarak bu özelliği kullanabilirsiniz..

Ortam Dinleme

Ortam Dinleme
Opax Android ve IOS uygulaması ile Alarm panelinin bulunduğu ortamı telefonunuzdan dinleyebilirsiniz. Ortam Dinlemesnii tuşladığınızda sizin sesiniz karşı tarafa gitmez sadece panelin bulunduğu ortamın sesini dinleyebilirsiniz.Bu özellliik Sim Kartınızın Konuşma paketi ve SMS destekliyorsa yapabilirsiniz.Alarm panelinizde Sim kart kullanmıyor sadece  Postane hattı kullanıyorsanız alarm panelinizi arayarak bu özelliği kullanabilirsiniz...


Acil Durum Çağrısı

Acil Durum Çağrısı
Acil durumlarda panel üzerinden veya kumanda ile SOS çağrısı yapabilme fonksiyonu. Bu fonksiyon evdeki yaşlı bir hastanıza kumanda verdiğinizde aniden sağlık durumunda negatif bir gelişme olduğunda kumanda veya panel üzerinden tek tuşla SOS acil yardım butonuna bastığınızda, sirenizi çalmaya başlar aynı anda panel üzerinde kayıtlı kişilere ve aynı anda AHM merkezinede durum rapor edilmektedir.

Akıllı Soket/Priz

Akıllı Soket / Priz
Cep Telefonuzu üzerinden 16 adete kadar Dilediğiniz cihazı istediğiniz zaman tek tuşla Açıp Kapatabilirsiniz. Evinizde kombinizin elektriğini akıllı prize taktığımıız varsayalım, Uygulama üzerinden dilediğiniz yerden Kombinizi açıp kapatabilirsiniz.. Akılı  prizimiz aynı zamanda alarm anındada devreye girmektedir. İşyerinizin içinde veya dışına projektör taklılı olduğun düşünelim, alarm anında projektörlerinizi otomatik olarak aktif hale getirebilirsiniz, hemde kablosuz olarak. Alarm paneli ile projektör arasına asla kablo çekmiyorsunuz...


Dahili Siren

Dahili Siren
Alarm Panelimiz üzerindede dahili siren bulunmaktadır, alarm anında hem içerde dahili sireniniz çalarken dışardada harici sireniniz çalmaktadır. Dahili siren için extra bir ücret ödemiyorsunuz.

Harici Siren Desteği

Harici Siren Desteği
Alarm Panelimize Hem Kablolu Harici siren Hemde Kablosuz Harici Siren Takabilmektesiniz. Cihazımız aynı anda hem kablolu sireni hemde kablosuz sireni aynı anda çalıştırabilmektedir.


Haber Alma Merkezi

Haber Alma Merkezi
Panelimiz Alarm Haberalma merkezine yönlendirebilirsiniz. Panelimiz CONTAC ID  Protokolünü destekleyip, Kurma /Açma Raporu , Alarm anında rapor, Günlük Test raporları gönderme özelliğine sahiptir. Ayrıca panelimiz düzeldi raporuda göndermektedir. Panelimizin bir diğer özelliği ise aynı anda hem AHM merkezini hemde sizi aramaktadır..

Ses Kaydı Yapabilme

Ses Kaydı Yapabilme
Alarm anında ortamdaki sesleri 20 saniye boyunca kayıt edebilir ve dinleyebilirsiniz


Sireni Çaldırma

Sireni Çaldırma
Cep telefonunuz üzerinden uygulamamız ile Panelinize ait Hem dahili sireni hemde Harici Sireni tek tuşla çaldırabilir veya susturabilirsiniz.İşletmizde kamera sistemi olduğunu düşünelim kimliği belirsiz kişilerin işyeriniz etrafında dolaştığını gördüğünğzde cep telefonuzdaki uygulamamız sayesinde alarmın sirenini çaldırabilir veya susturabilirsiniz.

Bildirim Seçenekleri

Bildirim Seçenekleri
Sistem Alarm durumunda tanımlanan numaralara ister arayarak ister SMS atarak bildirim göndermektedir. Bu bildirim üzerinize alarmınızı pasif konuma veya tekrar aktik konuma getirebilirsiniz.Ayrıca Hem Aramayı hemde Sms özelliğini aynı anda kullanabilirsiniz.


Zamanlı Kurulum

Zamanlı Kurulum
Panelinize otomatik olarak belirlediğiniz saatlerde Kurma ve Açma tanımlayabilmektesiniz. Bir işyerinizin olduğunu düşünelim işyerimizi çalışma saatleri 08.30-18.00 dir. Uygulama üzerinden 08.30 alarmınızı devrde dışı, 18.00 da ise alarmınızı aktif durumunda ayarladığınızda hergün belirlenen saatler alarmını aktif ve pasif hale otomatik hale gelmektedir.Dilerisniz aynı gün içerisinde farklı Kurma ve Açma saatlerini  girebilirsiniz.

Log Kaydı

Log Kaydı
Son yapılan 100 işlemin bilgisini görebilirsiniz. Hangi kullanıcının ne yaptığını, önceki oluşan alarmları ve alarma erişen kişileri görebilmektesiniz. Bu özellik ile Çalışanlarınızın işyerinizi hangi saatte açtığını hangi saatte kapatığını online olarak ve geçmişinide kullanarak bir nevi Personle takip sistemi olarak kullanabilmektesiniz..


Kurma / Açma Raporu

Kurma / Açma Raporu
Sistem Kurma/Açma bilgilerini rapor halinde görebilirsiniz.Bu sayede Her alalarm kurulduğunda veya alarm devre dışı bırakıldığında panel sizi ister arayarak ister SMS ile bilgilendirir. Online olarak alarmnızın çalışan tarafından hangi saatte açıldığını hangi saatlerde kapatıldığını görebilirsiniz.Size düzenli olarak Her kurma /Açma işlemi yapıldığında size SMS gelir. Bu sayede işletmenizi anlık olarak takip edebilirsiniz.

Durum Sorgulama

Durum Sorgulama
Uygulamamız üzerinden tek bir tuşla Sistemin Kurulu olup olmadığını, Akü & Elektrik durumunu, sistem saatini ve varsa alarm paneli üzerindeki hataları görebilmektesiniz. Bu sayede Alarmı kurmayı unuttum mu diye sorularla kendinizi endişelendirmenize gerek kalmaz.Tek bir Sistem Sorgusu tuşuyla alarmınızın onanki  güncel durumunu görürsünüz


Alarm Durumunda Arama

Alarm Durumunda Arama
Sistem alarm durumunda hem arama yapar hemde cep telefonunuza bildirim gönderir. Aynı anda belirlemiş olduğunuz AHM hizmet merkezinide otomatik olarak bilgilendirme yapmaktadır. Panelimiz toplamda 8 adet aranılacak telefon numarası tanımlanmaktadır. Her tanımlanan numarayı PSTN/GSM/GSM (SMS) şeklinde tercihlerde bulunabilirsiniz..

Çoklu Dil Desteği

Çoklu Dil Desteği
Alarm Sistemini Türkçe veya İngilizce olarak kullanabilirsiniz.


Led Durum Işığı

Led Durum Işığı
Dahili led durum ışığı dokunmatik klavyeye dokunulduğunda otomatik olarak kapanır.

Akü Durumu

Akü Durumu
Elektrik kesintilerinde veya akünüz zayıfladığında panel sizi SMS göndererek veya Telefonla arayarak elektriğinizin kesildiğini, tekrar geldiğinde elektriğinizin geldiğini bildirmektedir. İsterseniz bu durumu pasifleştirebilirsiniz..


Kapı Açık/Kapalı Uyarısı

Kapı Açık/Kapalı Uyarısı
Kapı veya pencereniz açıkken sizi uyararak alarmınızı kurmanıza izin vermez.Bu özelliği aktif ettiğinizde alarmınızı yanlışlıkla pencereleriniz açık durumda iken alarmınızı kurmanıza izin vermez. Dolaysıyla tüm pencerelerinizin kapalı olduğunu kolaylıkla anlayabilmektesiniz.İsterseniz bu özelliği pasif konuma getirerek Pencereniz açık ikende alarmınızı kurmanız izin verir.

Kablolu Zone (Bölge) Sayısı

Kablolu Zone (Bölge) Sayısı
Panelimiz 8 Kablolu Zone (Bölge) Desteklemektedir.Extra modül kullanarak panelimizi 16 Kablolu bölgeye artırabilirsiniz.


Kablosuz Zone (Bölge) Sayısı

Kablosuz Zone (Bölge) Sayısı
Panelimiz 16 Adet Kablosuz Zonu (Bölge) Desteklemektedir. 48 adet kablosuz dedektör tanıtabilirsiniz.

Kapı Çanı

Kapı Çanı
Panelimizde kapı çanı özelliği bulunmaktadır.Bu fonksiyonumuz Kapı / pencerelerinize takılan  manyetik kontakların veya Hareket dedektörlerin kodlanmasını kapı çanı olarak tanıtıldığında İşyerinize yada evinize biri geldiğinde alarm paneliniz Din Don şeklinde sesli uyarı vermektedir. Bu özellik marketlerde ofislerde birilerin içeri girdiğinden haberdar olmak için tasarlanmış bir fonksiyondur.


Linkage Özelliği (Bağlantılandırma)

Linkage Özelliği (Bağlantılandırma)
Linkage özelliği kullanabilmeniz için Akılı Prize ihtiyacınız vardır. Akıllı prizinizin olduğunu düşünelim, alarm anında akıllı prizinize takılı olan Projektörünüz (alarm anında çalışması istediğiniz herhangi bir cihazda olabilir.) direk devreye girerek hem hırsızların hemde çevrenin dikkatini çekerek hırsızlığın sonlandırılmasında yardımcı olur. Alarm anında İstediğiniz bölgeye farklı cihazların çalışmasını sağlayabilirsiniz..

Uzaktan Kumanda

Uzaktan Kumanda
Panelimize 8 adet kumanda tanıtılabilir. Panel üzerinde ücretsiz olarak 2 kumandasıyla birlikte gelmektedir..


Keypad Bağlanabilir

Extra Keypad Özelliği
İstenilen yere  Kablolu & Kablosuz KeyPad bağlanılabilir. Otomatik olarak paneliniz ile haberleşir. Alarmını Kurma/Açma ve Programlamasınıda keypad üzerinden yapılabilmektedir. Programlama özelliği Sadece Kablolu Keypad kUllanıldığında Yapar. (2545/2646 Panellerde)

 


ÜRÜN BELGELERİ


Opax ARD-2545 ve OPAX-2646 Hızlı Kurulum Klavuzları Opax ARD-2545 ve OPAX-2646 Hızlı Kurulum Klavuzları

ÜRÜN DOSYALARI


OPAX V2.3 - 19.10.2019 OPAX V2.3 - 19.10.2019
OPAX-2646 ve OPAX-575 Hırsız Alarm Panelleri 2019 Yılı Tanıtım Broşürü OPAX-2646 ve OPAX-575 Hırsız Alarm Panelleri 2019 Yılı Tanıtım Broşürü
Opax ARD-2545 ve OPAX-2646 Hızlı Kurulum Klavuzu Opax ARD-2545 ve OPAX-2646 Hızlı Kurulum Klavuzu
ARD-2545 Programlama Kodları

ARD-2545 Programlama Kodları

TEKNİK ÖZELLİKLER


Bu alarm sistemi güncel dijital sensör ve iletişim teknolojisi ile uyumlu olup, hırsız alarmı olarak kullanılabilir. Matrix LCD ekranlı olup, postane hattı ve GSM hattı takılabilen ve bu iki hattı aynı anda kullanabilme özelliğine sahip bir alarm panelidir. Ayrıca telefonla uzaktan kontrol edilebilir ve IOS ANDROID APP uygulaması ile de kontrolü mümkündür ( Google Play ve Apple Store de Opax Alarm kelimesiyle ile aratın). Yüksek performanslı mikroişlemcisi, stabil modül dizaynı ile ev ve iş yerlerinde kullanılabilir.

 

OPAX ARD-2545 GSM & PSTN KABLOLU VE KABLOSUZ GSM ALARM PANELİ İLE YAPABİLECEKLERİNİZ

1)    LCD ekran ve 4x4 klavye düzeneği sayesinde kolay programlama ve hızlı kurulum yapabilirsiniz
2)    Toplamda 8 kablolu ve 48 kablosuz dedektör bağlayabilirsiniz.
3)    Her bir kablosuz bölgeye 3 adet kablosuz dedektör tanıtabilirsiniz toplamda 48 dedektöre kadar tanıtabilirsiniz.
4)    1 adet program şifresi ve 8 adet kullanıcı şifresi tanımlayabilirsiniz.
5)    8 adet kumanda tanımlayabilirsiniz ve tanımlanan kumandalara istenilen bölgeleri kurdurup açtırabilirsiniz.
6)    8 adet Telefon numarası tanımlayabilirsiniz.
7)    Aranacak telefon numaralarını GSM'den çağrı, GSM'den SMS, postane hattından çağrı veya Haber Alma Merkezi olarak ayarlayabilirsiniz. 
8)    Haber Alma Merkezi ile iletişim kurabilirsiniz (Contact ID Protokol) ADEMCO.
9)    Telefon hattı meşgul olduğunda yada ulaşılamadığında tekrar arama yaptırabilirsiniz.
10)   Metal kasa üzerinde dahili sireni vardır.
11)   Harici kablolu ve kablosuz siren bağlayabilirsiniz.
12)   Alarm kurulup açıldığında Beep Sesi çıkarma desteği vardır.
13)   Siren çalma süresini kendiniz belirleyebilirsiniz.
14)   20sn ses kaydı yaptırabilirsiniz.
15)   Panel sizi aradığında sesli uyarılar verebilir. Yanlış alarmı engelleyebilirsiniz.
16)   SMS ile kurma, açma, programlama, izleme ve dinleme yapabilirsiniz.
17)   Panel üzerinde ve kumanda üzerinde acil durum butonu S.O.S. alarm verdirebilirsiniz.
18)   4 farklı zaman ve farklı kullanıcılara otomatik kurma ve açma yetkisi verebilirsiniz.
19)   AC ve batarya durumunu ekran üzerinden ve Cep Telefonu üzerinden takip edebilirsiniz.
20)   100 adet LOG (Geçmişe dönük yapılan her işlem kurma, açma..vb.) kaydı tutabilirsiniz.
21)   2 adet 8'li röle modülü takabilirsiniz. (opsiyonel)
22)   AC 220V ve 12V 7AH tekrar doldurulabilir batarya ile çalışabilir ve otomatik olarak değişerek akım sağlarlar.
23)   Yedek batarya Standby konumunda 24 saat veya daha fazla çalışır.
24)   GSM modülü Kullanabilirsiniz. (Bu Panel 2 şekilde kullanılabiliyor .. GSM'li ve GSM'siz olarak)
25)   Taktığınız GSM modülü ile Akıllı Telefonunuza uygulama yükleyerek kurma, açma, programlama, izleme, dinleme özelliklerini aktif edebilirsiniz. ( Apple Store ve Google Play de Opax Gsm olarak aratınız )
26)   Mesaj ile alarmı kurup açabilirsiniz, rapor alabilirsiniz.
27)   Mevcut Panel üzerinde bulunan Role ile uzaktan cihaz çalıştırabilirsiniz. ( Motor, perde, kombi, aç kapa yapılabilen her cihazı açıp kapatabilirsiniz hemde Cep telefonunuz üzerinden )
28)   Role tetik hızını ayarlayabilirsiniz.
29)   Siren'e kurulup açıldığında sinyal gönderip kısa bip sesi, verdirebilirsiniz.
30)   Paneli gece gündüz modunda kurup açabilirsiniz. ( Örnek: Gece yattığınızda sadece belli bölgeleri kurabilirsiniz )
31)   Paneli banka, kuyumcu gibi yerelere kurduğunuzda sessiz alarm kurabilirsiniz. Böylece herhangi bir teklike anında S.O.S tuşuna bastığınızda sessiz olarak haber alma merkezine rapor gönderir.
32)   Paneldeki bölgeleri yangın, gaz, tıbbi, kapı çalma, sesli alarm, sessiz alarm ve anahtar switch olarak ayarlayabilirsiniz.
33)   Panel üzerindeki yapmış olduğunuz ayarları USB diske yedek alabilir ve gerektiğinde tekrar panele geri yükleyebilirsiniz.
34)   Panel üzerinden sistem hatalarını görebilirsiniz. Bu desteği cep telefonu üzerinden de yapabilirsiniz..
35)   Panel üzerinde kurulu bölgeleri görebilirsiniz. Bu desteği cep telefonu üzerinden de yapabilirsiniz..
36)   Panele bağlı telefon hattını arayarak uzaktan kurma, açma, dinleme, role açma kapama, siren açma kapama yaptırabilirsiniz.
37)   Panel üzerindeki bölgeleri mobil uygulama üzerinden tek tek isimlendirebilirsiniz.

 

Cep telefonunuza yüklediğiniz Opax GSM Mobil Uygulaması ile neler yapabilirsiniz... ( App Store ve Google Play de Opax Gsm olarak aratın )

1)    Tek bir tuşla Alarmınızı kurabilir ve açabilirsiniz. ( Bu işlemi yaptığınızda size Alarm açıldı veya alarm kuruldu diye mesaj gelmektedir )

Opax ARD-2545 Mobile Ev Dışı Alarm Kurulumu     Opax ARD-2545 Mobile Alarm Açma

2)    Tek bir tuşla Alarm Panelinizin bulunduğu ortamı dinleyebilirsiniz. ( Mobil uygulama üzerindeki izleme tuşuna bastığınızda alarmınız siz 5 saniye içerisinde otomatik olarak arar ve size ortamı dinletir )
3)    Tek bir tuşla Sireni çaldırabilir veya kapatabilirsiniz. ( Bu işlemi yaptığınızda size siren açma başarılı ve siren kapatma başarılı diye mesaj gelmektedir )

Opax ARD-2545 Mobile Siren Açma     Opax ARD-2545 Mobile Siren Kapatma

4)    Tek bir tuşla Cep telefonunuzun saati ile alarmınızın saatini senkronize edebilirsiniz...

Opax ARD-2545 Mobile Saat Senkronizasyonu

5)    Tek bir tuşla Alarm panelinizin sistem durumunu ( Alarmın kurulu olup olmadığını, Akü durumunu, AC 220V şebeke elektriği durumunu, GSM sinyal Durumunu ve Postane Hattı durumunu ) gözlemleyebilirsiniz.

Opax ARD-2545 Mobile Sistem Durumu

6)    Mobil Uygulama ile Alarm panelizin şifresini değiştirebilirsiniz.
7)    Mobil Uygulama ile Alarm panelinize ait ek kullanıcı tanımlayabilirsiniz.
8)    Mobil Uygulama ile aranılacak telefonları tanımlayabilir, değiştirilebilir veya silebilirsiniz..
9)    Mobil Uygulama ile Zone'ların ( bölgelerin ) zone tanımlarını yapabilirsiniz.
10)  Mobil Uygulama ile her türlü mühendislik programlama işlemlerini eksiksiz yapabilirsiniz.
11)  Mobil Uygulama ile cihaz üzerindeki röleye bağlı cihazı açıp veya kapatabilirsiniz. ( Perde, kombi, motor, kapı, bariyer vb. acma-kapama işlemi yapan her türlü cihaz kontrol edilebilir )
12)  Mobil Uygulama ile Müşterinizin yanına gitmeden cihaz üzerinden yapılan tüm kodlama işlemlerini Mobil uygulamamızla dilediğiniz gibi yapabilirsiniz.. Servis maliyetlerini bu şekilde asgari düzeye indirebilirsiniz..
13)  Mobil Uygulama ile alarm paneliniz yanı başınızda...

 

OPAX GSM ALARM PROGRAMI GOOGLE ANDROID ve APPLE IOS KURULUMU

 

1. Google Play Store yada Apple Store da programımızı Opax Alarm kelimesiyle aratıyoruz.

2. Programı Telefonumuza Yüklüyoruz.

 

3. Programımızı açıyoruz. 

 

4. Kullanıcı listesi bölümüne bir kullanıcı ekliyoruz. Bu kullanıcı panelimizi kontrol edecek kullanıcıdır.

5. Kullanıcı adı bölümüne istediğimiz bir isim yazıyoruz.

6. Panel GSM Numarası kısmına panele taktığımız hattın numarasını yazıyoruz. 

7. Programlama kodunu giriyoruz. (programlama kodumuz 888888 dir).

8. Son olarak Panel modelini GSM/PSTN Alarm sistemini seçiyoruz, Tamam butonuna basıyoruz. 

   

9. Artık yeni kullanıcımız programda. Bu kullanıcı üzerine tıklayarak giriş yapıyoruz.

10. Alarm ile ilgili bütün menülere buradan ulaşabiliriz.

 

 

Bu alarm sistemi güncel dijital sensör ve iletişim teknolojisi ile uyumlu olup, hırsız alarmı olarak kullanılabilir. Matrix LCD ekranlı olup, postane hattı ve GSM hattı takılabilen ve bu iki hattı aynı anda kullanabilme özelliğine sahip bir alarm panelidir. Ayrıca telefonla uzaktan kontrol edilebilir ve IOS ANDROID APP uygulaması ile de kontrolü mümkündür( google play ve app Storede  Opax adı ile aratınız) . Yüksek perfonmaslı mikroişlemcisi, stabil modül dizaynı ile ev ve iş yerlerinde kullanılabilir.

 

4 SATIR LCD EKRAN

 

 ÜRÜN KARŞILAŞTIRMASI

  2444-MX ALARM PANELİ (ESKİ) ARD-2545 ALARM PANELİ (YENİ)
Kablolu Zone 8 Zone 8 Zone (16 Zone Opsiyonel)
Kablosuz Zone 8 x3 24Zone 16 x 3 48Zone
Uzaktan Kurma Var Var
Ev İçi Kurulum Yok Var
Dijital Ekran 2 Satır 4 Satır
Aranacak Telefon Sayısı 5 8
Haber Alma Merkezi Bağlant(ADEMCO) Var Var
Haber Alma Merkezi Günlük Test Raporu Yok Var
Alarm Kurulumunda Sirende Sesli Uyarı  Yok Var
Yanlış Alarm Engelleme Yok Var
Log Sayısı 30 100
Yönetilebilir Role Bağlantısı Yok Var
Dahili GSM Modül Takılabilir Hayır Evet
GSM ile Uzaktan Kurma Hayır Evet
GSM ile Uzaktan Dinleme Hayır Evet
Dahili Siren Hayır Evet
Batarya Göstergesi Yok Var
Kullanıcılara Sadece Kurma veya Sadece Açma Yetkisi Verme Yok Var
S.O.S.  Var Var
Panel Üzerinde S.O.S. Yok Var
Panel Programlamasını Yedekleme, Geri Yükleme Yok Var
Dil Seçeneği  Yok Var
IOS ve ANDROID Desteği Yok Var
SMS ile Kurma Açma Yok Var
Zone lere İsim Verme Yok Var
Role Açma Kapama Yok Var


Yorumlar

Diğer Ebatlar