Yaşam Alanında Kötü Kokuların Koku Giderilmesi

KategorilerYaşam Alanı
Stok Kodu88823
Fiyat Sorunuz

Açıklama


Yaşam Alanlarından Kötü Kokuların Nötralizasyonu

Fantastic Koku Kontrolü ürünlerinin uygulanmasının farklı yolları vardır. Uygulama yöntemi genellikle kokunun kaynağına bağlıdır.

Fantastic Koku Kontrolü'nü manuel veya otomatik yöntemlerle uygulamak mümkündür. Basit el pompaları veya püskürtücüler kullanılırken% 1 - 5 oranında bir çözelti uygulanırken, otomatik sisleme yöntemlerinde% 0,01 - 0,1 oranında bir çözelti uygulanabilir.

Otomatik uygulamalar için, mükemmel bir buğu oluşturarak ve ürünün mükemmel homojen bir şekilde dağılmasını sağlayarak Fantastic Odor Control ürünlerine en uygun yüksek basınçlı sisleme sistemlerini öneriyoruz.

Bu Fantastic Koku Kontrolü ürünlerine rağmen, piyasadaki tüm düşük basınçlı püskürtücüler ve parfüm dozaj sistemleri ile uyumlu şekilde kullanılabilir.

Fantastik Koku Kontrol Yöntemi

Fantastic Koku Kontrolü ile kötü kokuların nötralizasyonu, birkaç farklı eylemin birleşimidir. Etkili bir koku nötralizasyonu için, koku sınıfına ve kaynağına bağlı olarak, aşağıdaki etkilerin bir kombinasyonu kullanılır.

Nötralizasyon: Fantastic Koku Kontrol'deki aktif madde başlangıçta koku molekülünü hedef alır. Fantastic Koku Kontrolü'nün özel molekül yapısı kötü koku molekülünü kilitler ve burun içindeki alıcıları uyabilecek yapısını bloke eder.

Dengeleme: Farklı Fantastic Koku Kontrol formüllerinin kokuları, bu formülle hedeflenen kötü kokulara karşı karakteristik özellikleri nedeniyle seçilmiştir. Bu koku, kötü koku için bir sıkıcı gibi davranır ve bir anlamıyla kötü koku ile burun içindeki alıcılara gönderilen mesajın kafasını karıştırır. Bu, kötü koku algılanmasını önleyerek parlatma etkisi yaratır.

Yerleşim: Fantastic Koku Kontrolü, sisleme sistemleri tarafından uygulandığında, oluşturulan sis pis koku moleküllerini yakalar ve yavaşça yerleşir. Bu etki ile, atmosferdeki yağmur etkisine çok benzer şekilde, hava bir Fantastic Koku Kontrolü ve su çözeltisi ile yıkanır.

Bozulma: Bazı Fantastic Koku Kontrolü formüllerinin formüleindeki bakteriyel ve diğer bileşenleri enzim, kötü koku molekülünü tamamen parçalar.

Koku sorununun türü ve kaynağı için özel olarak birleştirilen bu üç eylemin birleşiminin sonucu olarak, kötü koku insan için algılanabilir seviyenin altına düşer.

 

Fantastik Koku Kontrolü FRP-4: Günlük pişirmeden sonra kalan hoş olmayan koku için en iyi çözümü sunar. Ürünün bakteriyel versiyonu, organik malzemeyi de bozduğundan ve koku kaynağını de bozduğundan, spot ve dökülme temizliği için de ideal bir çözümdür.
Fantastik Pet Koku: Sevgili dostlarımızın kokusunu etkisiz hale getirirken, ortam havasını da tazeler. Bu ürünün yalnızca nötrleştirici versiyonunun yanı sıra, bakteriyel destekli versiyon, organik atıkları ve evcil hayvanları lekelerden de bozar.
Fantastic Koku Kontrolü 07: Çöp kutusundan çıkan kötü kokuyu etkisiz hale getirirken hoş bir çiçek kokusu verir. Fantastic OC07, hem püskürteçlerle manuel olarak veya hem de çöp odaları, kompost bitkilerinde ve çöp depolama alanlarındaki buğulanma ekipmanı ile otomatik olarak uygulamak için formüle edilmiştir.
Fantastik Koku Kontrolü FRP-1: Kötü koku ile mükemmel tepki verir ve taze bir koku bırakır. Bu özel olarak geliştirilmiş ürün WC kokularını etkisiz hale getirir ve kokuya benzer bir nane bırakır.
Fantastik Duman Kokusu: Sigara ve sigara kokusunu tamamen etkisiz hale getirir. Evler, otel odaları ve araçların yanı sıra sigara içilen barlarda (sigara içilebilen yerlerde) ve diğer alanlarda da kullanılabilir. İlaçlama şişelerinin yanı sıra, ürün ayrıca otomatik merkezi püskürtme ve buğulama ekipmanı için kurumsal versiyonlara sahiptir.
Fantastik Koku Kontrolü FRP-6: Balık kokusu için özel olarak formüle edilmiştir



Yorumlar

Diğer Ebatlar