Katı Atık Depolama Alanlarının Koku Giderme

Stok Kodu33877
Fiyat Sorunuz

Açıklama


Katı Atık Depolama Alanlarının Nötralizasyonu

Fantastic Koku Kontrolü ürünlerinin uygulanmasının farklı yolları vardır. Uygulama yöntemi genellikle kokunun kaynağına bağlıdır.

Fantastic Koku Kontrolü'nü manuel veya otomatik yöntemlerle uygulamak mümkündür. Basit el pompaları veya püskürtücüler kullanılırken% 1 - 5 oranında bir çözelti uygulanırken, otomatik sisleme yöntemlerinde% 0,01 - 0,1 oranında bir çözelti uygulanabilir.

Otomatik uygulamalar için, mükemmel bir buğu oluşturarak ve ürünün mükemmel homojen bir şekilde dağılmasını sağlayarak Fantastic Odor Control ürünlerine en uygun yüksek basınçlı sisleme sistemlerini öneriyoruz.

Bu Fantastic Koku Kontrolü ürünlerine rağmen, piyasadaki tüm düşük basınçlı püskürtücüler ve parfüm dozaj sistemleri ile uyumlu şekilde kullanılabilir.

Fantastik Koku Kontrol Yöntemi

Fantastic Koku Kontrolü ile kötü kokuların nötralizasyonu, birkaç farklı eylemin birleşimidir. Etkili bir koku nötralizasyonu için, koku sınıfına ve kaynağına bağlı olarak, aşağıdaki etkilerin bir kombinasyonu kullanılır.

Nötralizasyon: Fantastic Koku Kontrol'deki aktif madde başlangıçta koku molekülünü hedef alır. Fantastic Koku Kontrolü'nün özel molekül yapısı kötü koku molekülünü kilitler ve burun içindeki alıcıları uyabilecek yapısını bloke eder.

Dengeleme: Farklı Fantastic Koku Kontrol formüllerinin kokuları, bu formülle hedeflenen kötü kokulara karşı karakteristik özellikleri nedeniyle seçilmiştir. Bu koku, kötü koku için bir sıkıcı gibi davranır ve bir anlamıyla kötü koku ile burun içindeki alıcılara gönderilen mesajın kafasını karıştırır. Bu, kötü koku algılanmasını önleyerek parlatma etkisi yaratır.

Yerleşim: Fantastic Koku Kontrolü, sisleme sistemleri tarafından uygulandığında, oluşturulan sis pis koku moleküllerini yakalar ve yavaşça yerleşir. Bu etki ile, atmosferdeki yağmur etkisine çok benzer şekilde, hava bir Fantastic Koku Kontrolü ve su çözeltisi ile yıkanır.

Bozulma: Bazı Fantastic Koku Kontrolü formüllerinin formüleindeki bakteriyel ve diğer bileşenleri enzim, kötü koku molekülünü tamamen parçalar.

Koku sorununun türü ve kaynağı için özel olarak birleştirilen bu üç eylemin birleşiminin sonucu olarak, kötü koku insan için algılanabilir seviyenin altına düşer.

 

Fantastik Koku Kontrolü 01: Atık su arıtma tesislerinden kötü kokuların nötralizasyonu, çamur yoğunlaştırma ve taşıma tesisleri, şehir içi katı atık işleme.
Fantastic Koku Kontrolü 03: Katı atık depolama alanlarından kötü kokuların nötralize edilmesi, sel ve yangın geri kazanımı
Fantastik Koku Kontrolü 04: Atık su arıtma tesislerinden, çamur yoğunlaştırma ve taşıma tesislerinden, kanalizasyonlardan, bira fabrikalarından, yaşam alanlarından kötü kokuların etkisiz hale getirilmesi.
Fantastik Koku Kontrolü 05: Atık su arıtma tesislerinden, kokulardan, kan kokularından kötü kokuların nötralizasyonu.
Fantastik Koku Kontrolü 07: Kirli kokuların etkisiz hale getirilmesi kentsel katı atıklar, çöp sahaları, çöp odaları, merkaptanlar, tiyoller, gübre, bira fabrikaları vs.
Fantastik Koku Kontrolü 09: Kirli kokuların etkisiz hale getirilmesi kentsel katı atıklar, düzenli depolama alanları, çöp odaları vb.

   


Yorumlar

Diğer Ebatlar