Toprak İçin Biyoremediasyon Ürünleri

Stok Kodu15869
Fiyat Sorunuz

Açıklama


Toprak Biyoremediasyon Ürünleri

Toprak hidrokarbonu kirlenmiş toprakların Microlife DCB serisi biyolojik arıtma ürünleri ile arıtılması. İlerleme resimlerde açıkça görülüyor

Su ve toprak Microlife DCB serisi biyoremediasyon ürünleri ile restore edilmekte ve yaşam oluşumunu teşvik etmek için çevre dengelenmektedir. 

Kazara dökülmelerde ve özellikle petrol türevlerinde, atık sularla kirlenen toprak, Microlife DCB serisi ile hızlı bir şekilde orijinal durumuna geri getirilir. Saha çalışmaları, hidrokarbonların bozulmasının tedavinin ilk 60 günü içinde% 90 ve birinci yılın sonunda% 99,99 oranında sağlandığını göstermektedir. Bu sonuçlar hidrokarbon zincirlerinin C36'ya yükseldiği durumlarda elde edilir. Microlife DCB serisi ürünlerini yerinde ya da sadece bu amaç için kullanılacak taşıma alanında uygulamak mümkündür.

Yukarıdaki verilere ek olarak,% 30 yüksek bir oranda petrol çamuru ile kirlenen toprak üzerinde gerçekleştirilen pilot ölçekli bir çalışmada, hidrokarbonların 60 gün içinde hala% 90 oranında çıkarıldığı gözlenmiştir.

Etkileri

Dökülmelerle kirlenen toprağı ve suyu kurtarır 

Kentsel katı atıkların kompostlama sürecini hızlandırır

 

Microlife DCB001: Toprağın Biyoremediasyonu
Microlife DCB002: Bu üründeki amonyağı parçalayan suşlar, onu amonyak çıkarma ve nitrifikasyon uygulamaları için ideal ürün yapar
Microlife DCB005: Yolların kenarı gibi zor koşullarda bile çimlerin büyümesine yardımcı olur. Özellikle golf sahaları için yüksek kaliteli çimlerin büyümesini sağlar. Kentsel katı atıklardan toprak üretilmesine yardımcı olur.
Microlife DCB119: Mikrobiyal ve aktif maddesi ve yüksek emici kapasitesi sayesinde, hidrokarbonla kirlenmiş toprakların yerinde biyolojik olarak ıslahı için ideal bir üründür.
Microlife LCB001: Bu DCB001'in sıvı versiyonudur.
Microlife LCC012: Hidrokarbonların sökülmesi ve temizlenmesi için solvent içermeyen çevre dostu temizlik ürünü. Diğer biyoremediasyon ürünleri ile koordineli olarak da kullanılabilir

   


Yorumlar

Diğer Ebatlar