Foseptik Temziliği için Bakteriyel Ürünler

Stok Kodu83760
Fiyat Sorunuz

Açıklama


Foseptik Temizliği için Bakteriyel Ürünler

Microlife'ın bakteriyel temizlik ve teknik bakım ürünlerinde bulunan enzimler uygulandıkları ortamdaki organik atıkları hızla parçalar. Formüldeki mikroorganizmalar enzimlerin ufaladığı atıkları biyolojik oksidasyonla indirger..

Faydaları

Foseptik ve terfi çukurlarında biriken atıkları dönüştüren bu mikroorganizma aynı zamanda koku sorunlarınıda keser. Özellikle foseptik tabanlarında biriken atıkları biyolojik olarak parçaladığından, taşmaları ve rahatsız edici kokuları engeller. Foseptiğin çekilme periyodunu birkaç katı uzatır. 

 

Microlife DCD063 : Foseptik ve terfi çukurlarında biriken atıkları dönüştüren bu mikroorganizma aynı zamanda koku sorunlarınıda keser. Özellikle foseptik tabanlarında biriken atıkları biyolojik olarak parçaladığından, taşmaları ve rahatsız edici kokuları engeller. Foseptiğin çekilme periyodunu birkaç katı uzatır.
Microlife DCN002 : Mikroorganizma uygulamalarına destek amacıyla kullanılan bu ürün içerdiği besin ve enzimlerle yağ tutucu ve atıksu borularında yapılan uygulamaları destekler. Bu noktalarda kullanılan mikroorganizmaların etkinliğini artırır.

   




Yorumlar

Diğer Ebatlar