Tuvalet Temizliğinde Microlife Bakterileri

Stok Kodu11415
Fiyat Sorunuz

Açıklama


Pisuvar ve Klozet Temizliği için Bakteriyel Ürünler

Microlife'ın bakteriyel temizlik ve teknik bakım ürünlerinde bulunan enzimler uygulandıkları ortamdaki organik atıkları hızla parçalar. Formüldeki mikroorganizmalar enzimlerin ufaladığı atıkları biyolojik oksidasyonla indirger..

Faydaları

Tuvaletlerdeki birikintiler parçalanır. Koku sorunları kesilir. 

Tüm tesisatta H2S korozyonunu önlenir 

Manuel temizlik için ulaşılamayan noktalarda bakterilerin kalıcı etkisiyle uzun süreli temizlik sağlanır. 

Ürünlerin formülünde yer alan koku nötralize edicilerle rahatsız edici kokular ani olarak kesilir. Ardından mikroorganizmalar çalışmaya başlayıp koku kaynağını yok eder. 

Uygulandığı ortamın sonunda bir atıksu arıtma tesisi olması halinde bu tesisin verimliliğini arttırır. 

Uygulanması ekonomiktir, kendi alanında iş güvenliği açısından en az risk taşıyan yöntemdir.

 

Microlife LCD006 : Sert yüzeyler ve zeminler için biyolojik temizlik maddesi.
Microlife LCD007 : Biyolojik leke çıkarıcı ve genel amaçlı temizlik maddesi.
Microlife LCD008: Mobil tuvalatlerde biriken atıkların biyolojik olarak parçalanmasını sağlayan mikroorganizmalar içerdiği gibi, duş ve tuvalet giderlerinden yayılan kokuların ve tıkanmaların kesilmesi amacıyla da kullanılır.
Microlife LCC002 : İçerdiği doğal ve doğada kendileri de yok olan parçalayıcılarla uygulandığı yağ tutucu, terfi rogarı, mutfak yer, lavabo gideri, tuvalet gideri gibi ortamlarda organik birikintileri ve özellikle yağları hızla eritir. Hızlı ve uzun süre etkili koku nötralizasyonu sağlar.
Microlife DCD001 : Çift etkili bu ürün mekanik temizleme tozu gibi uygulandığında tuvalet vs. sıhhi malzemedeki tartarı parçalar. Hijyen sağlar. Ürünün formülündeki mikroorganizmalar etkilerine borularda ve fosseptikte devam edip tıkanma ve kokuları engeller.
Microlife BCD001 : Pisuarlardaki birikintilerden kaynaklanan koku ve tıkanma sorunlarına karşı yavaş eriyen biyolojik tablet formundaki bu ürün pisuarlardan yayılan koku ve tıkanma sorunlarını keser.

 


Yorumlar

Diğer Ebatlar