Yağ Tutucu Temizliği için Microlife Bakterileri

KategorilerYağ Tutucu
Stok Kodu22338
Fiyat Sorunuz

Açıklama


Yağ Tutucularda Microlife Nasıl Çalışır

Microlife'ın bakteriyel temizlik ve teknik bakım ürünlerinde bulunan enzimler uygulandıkları ortamdaki organik atıkları hızla parçalar. Formüldeki mikroorganizmalar enzimlerin ufaladığı atıkları biyolojik oksidasyonla indirger. Bu yöntemde, organik atıklar tamamen karbondioksit ve su gibi son ürünlere dönüşür.

Faydaları

Yağ tutucularda biriken yağlar dönüştürülerek yağ toplama periyodu uzatılır. 

Yağ tutucuların temizlenme süresini 4-5 katına kadar uzatır. 

Ürünlerin formülünde yer alan koku nötralize edicilerle rahatsız edici kokular ani olarak kesilir. Ardından mikroorganizmalar çalışmaya başlayıp koku kaynağını yok eder. 

Uygulanması ekonomiktir, kendi alanında iş güvenliği açısından en az risk taşıyan yöntemdir.

Uygulama

Otomatik dozlama sistemi sayesinde insan gücüne ihtiyaç kalmadan uygulama imkanı vardır. Sözleşmeli müşterilerimize otomatik dozlama sislemi ücretsiz olarak verilmektedir.

 

Microlife LCD001 : Sıvı formdaki bu ürün içerdiği enzim ve mikroorganizmalarla yağ tutucularda, giderlerde rogarlarda ve pis su borularında biriken yağları biyolojik olarak indirger. Kötü kokuların kaynağını yok eder. Yağ tutucunun toplanma süresini 5 katına kadar uzatır.
Microlife LCD002 : LCD001'in tüm etkilerine ek olarak içerdiği koku nötralize edicilerle uygulandığı anda ani koku nötralizasyonu sağlar. Özellikle mutfaklardaki atık su giderleri için tercih edilir.
Microlife LCD004 : Yağ tutucular, mutfak giderleri, fosseptikler vs için sadece konsantre halde mikroorganizma içeren ekonomik bir üründür. Tüm etkisi mikroorganizmaların aktivitesine dayalıdır.
Microlife LCD010 : Yağ tutucu ve mutfak giderlerindeki tıkanmalara karşı biyolojik olarak parçalanma ve koku giderimi sağlayan konsantre halde, sulandırılarak da kullanılabilen bu ürün LCD004 den farklı ve üstün olarak yağları ani şekilde hızlı parçalama etkisine de sahiptir.
Microlife LCC002 : İçerdiği doğal ve doğada kendileri de yok olan parçalayıcılarla uygulandığı yağ tutucu, terfi rogarı, mutfak yer, lavabo gideri, tuvalet gideri gibi ortamlarda organik birikintileri ve özellikle yağları hızla eritir. Hızlı ve uzun süre etkili koku nötralizasyonu sağlar.
Microlife DCD069 : Orta ve küçük ölçekli yağ tutucularda biriken yağları biyolojik olarak dönüştürür. Bu bakteri yağ tutucudan yayılan kokuları keser. Yağ tutucunun toplanma süresini 5 katına kadar uzatır.

   


Yorumlar

Diğer Ebatlar