Atık su arıtma tesisi

Stok Kodu65113
Fiyat Sorunuz

Açıklama


Atık su arıtma tesisi

Paketlenmiş Atıksu Arıtma Tesisleri, evsel atıksuları (bazı durumlarda endüstriyel atık sularda da kullanılabilir) aerobik bakteriler tarafından azaltmak için kullanılan taşınabilir ve ekonomik ünitelerdir. 

Paketlenmiş ünitelerdeki ileri işlem teknolojisi, küçük ölçekli arıtma tesislerinde önemli bir sorun olan değişken akış ve kirlilik koşullarında bile mükemmel performans sağlar. 

Bu teknoloji, üniteye, bugün olduğu gibi yarının standartlarına uyma gücü verir. Belediye atık suyunu su kullanarak geri dönüştürerek, işletmeler, kurumlar ve kuruluşlar doğal kaynaklarımızı gelecek nesillere kaydetmek konusunda önemli bir sorumluluğa sahiptir.

Evsel biyolojik atık sular için tasarlanan bu üniteler, SBR olarak tanımlanan ileri proses teknolojisinin PLC otomasyon sistemi ile mekanik sistemi tamamen otomatikleştirmek için tasarlanmıştır. 

Tüm üretim aşamaları bilgisayar destekli hesaplamalarla üretilmekte ve Rielli paket atık su arıtma tesisleri estetik görünüme sahiptir. En son teknoloji ile üretilen sistemin her bir parçasının ana otomasyonu Rielli Biyolojik Atıksu Ünitesidir. Sistemdeki her şey uzun ömürlü ve kullanışlı olacak şekilde tasarlanmıştır.

Rielli Paket Atıksu Üniteleri 2 yıl servis ve bakım garantisi altındadır. Atık su arıtma sistemlerinin operasyonel basitliğine ek olarak, geri kazanım oranı pazarın üstündedir ve bu ihracat yoluyla 28 ülke için bize güven veriyor. Toplu konut, fabrika köyleri ve belediyeler gibi geniş bir kullanım alanına sahiptir. 

Rielli Biyolojik Paket Tip Atık Su Sistemini Kullanmanın Avantajları 

Su ve Güç Tasarrufu 
Kurtarma Seçenekleri 
Operasyonel Kolaylık Sorunsuz 
uzun hizmet ömrü



Yorumlar

Diğer Ebatlar