PLC ve Valf Kontrollü Yumuşatma sistemi

Stok Kodu10482
Fiyat Sorunuz

Açıklama


PLC ve Valf Kontrollü Yumuşatma sistemi

Yumuşatma ve deiyonizasyon sistemlerinde, otomasyon kontrol valfleri belirli akış hızı seviyelerine kadar kullanılır, ancak yüksek akış oranları için yetersizdir. Bu tür yüksek kapasiteli projeler, PLC ve vana kontrolüne sahip filtre sistemi tasarımı gerektirir. 

Sistemin aşamalarına komut veren otomasyon kontrol paneli ve bu komutları uygulayan vanalar yumuşatma / demineralizasyon sistemi üzerine montaj üzerine ayrı ayrı monte edilir. 

Bu, yüksek kapasiteli projelerin uygulanmasını sağlar. Sistem FRP ve çelik tank, pnömatik veya güç aktüatörlü vanalardan oluşan borulama sistemi ve bir dahili medya malzemesinden oluşur. Akıllı röleler, sistemlerin ve PLC içeren otomasyon panellerinin otomasyonu için kullanılabilir. 

Rielli Yumuşatıcı:

Sistem, çoğunlukla tekstil ve boya sektörlerinde kalitesini arttırarak, buhar tankları ısı kaybını önleyerek yapı tesisler ömrünü uzatır ve vb kullanılan 

bir yumuşatma sisteminin tasarlanması, mühendislerimiz su sertlik ama doğru ayrıca tüm parametreleri sadece düşünün ve optimum işletme maliyetleri ve sistemin uygun fiyatlı çalışması. Sadece ilk yatırımda değil, hizmet ömrü boyunca tüm maliyetler de (tuz tüketimi ve işletme maliyetleri hesaplanır) hesaplanır ve ayrıntılı olarak dikkate alınır. Bu amaçla, özel yazılımımızı kullanarak, yatırım ve işletme aşamalarındaki alternatifleri değerlendiriyoruz ve yazılımımıza dayanarak ihtiyaçlarınız için en uygun çözümü belirliyoruz.

Mühendislerimiz, tasarımı mümkün olan en iyi şekilde gerçekleştirebilmek için Rielli yumuşatma ünitelerimizde yüksek iyon değişim kapasitesine, uzun hizmet ömrüne ve yüksek fiziksel dirence sahip Rielli reçineyi kullanıyor.



Yorumlar

Diğer Ebatlar