Rielli Tandem Yumuşatıcılar

Stok Kodu14614
Fiyat Sorunuz

Açıklama


Rielli Tandem Yumuşatıcılar

Tandem Yumuşatıcılar, özellikle 7/24 yumuşak su gerektiren işlemlerde kullanılır, ancak bazı durumlarda, tek sistemlere göre daha düşük yatırım ve / veya işletme maliyetleri sağlaması nedeniyle de seçilirler. 

Rielli Tandem (Dubleks) Su Yumuşatma Üniteleri: 

Sistem iki adet reçine kolonundan oluşmaktadır. Servis ve yenileme aşamaları sırayla her sütun tarafından yapılır. Kolonlardan biri kullanımdayken, diğeri reçinenin yenilenmesini sağlar ve böylece 7/24 yumuşak su sağlanır. 

Özel tasarım yazılımımızla çalışan mühendislerimiz, gerekirse alternatif bir sistem sunmak için tüm alternatifleri daha uygun maliyetli yatırım veya işletme maliyetleri açısından değerlendirir.

Sistem, çoğunlukla tekstil ve boya sektörlerinde kalitesini arttırarak, buhar tankları ısı kaybını önleyerek yapı tesisler ömrünü uzatır ve vb kullanılan 

bir yumuşatma sisteminin tasarlanması, mühendislerimiz su sertlik ama doğru ayrıca tüm parametreleri sadece düşünün ve optimum işletme maliyetleri ve sistemin uygun fiyatlı çalışması. Sadece ilk yatırımda değil, hizmet ömrü boyunca tüm maliyetler de (tuz tüketimi ve işletme maliyetleri hesaplanır) hesaplanır ve ayrıntılı olarak dikkate alınır. Bu amaçla, özel yazılımımızı kullanarak, yatırım ve işletme aşamalarındaki alternatifleri değerlendiriyoruz ve yazılımımıza dayanarak ihtiyaçlarınız için en uygun çözümü belirliyoruz.

Mühendislerimiz, tasarımı mümkün olan en iyi şekilde gerçekleştirebilmek için Rielli yumuşatma ünitelerimizde yüksek iyon değişim kapasitesine, uzun hizmet ömrüne ve yüksek fiziksel dirence sahip Rielli reçineyi kullanıyor.



Yorumlar

Diğer Ebatlar