Tek Kolon Yumuşatıcılar

Stok Kodu56229
Fiyat Sorunuz

Açıklama


Tek Kolon Yumuşatıcılar

Su yumuşatma sistemleri, Ca ve Mg minerallerinin sudan uzaklaştırılmasında kullanılan en gelişmiş teknolojilerden biridir. Bunlar suda kireçlenmeye (sertliğe) neden olur. 

Rielli su yumuşatma sistemleri, gün boyunca herhangi bir müdahale olmadan üzerlerinde bulunan otomasyon valfleri ile tam otomatik sistemlerdir. 

Zamanla su sertliği veren mineraller, tesisatınızda ve makinelerinizde birikerek çok fazla hasara neden olur. Bu, makinelerinizin ve ekipmanınızın kullanılamaz hale gelmesine neden olur. 

Altyapı ve makinalar düşük maliyetle su yumuşatma sistemleri ile korunabilir. Bu şekilde, gelecekte daha büyük sorunlardan ve maliyetlerden kaçınılabilir. 

Müşterilerimizin ihtiyaçlarına göre zaman, akış kontrolü veya tandem sistemler olarak hareket ederler.

Bu fonksiyonel özellikler sayesinde Rielli su yumuşatma sistemleri işletme maliyetlerini (tuz tüketimi, elektrik maliyetleri vb.) En düşük seviyede tutar. 

Rielli Su Arıtma; 1998'den bu yana faaliyet gösteren bir çevre şirketidir. Bugüne kadar üretmiş olduğumuz binlerce su yumuşatma sisteminden edindiğimiz tecrübe ve tecrübe bizi her türlü su ve her türlü işimizde farklı kılıyor. 

28 ülkeye yaptığımız ihracat sayesinde, su kaynaklarını dünyanın çeşitli yerlerinde temizleyerek büyük miktarda bilgi biriktirmemizi sağladı. 

Rielli teknik ekipleri ayrıca yanınızda 

olmaya kararlıdır Rielli Su Yumuşatma Tesisleri:

Rielli mühendisleri, bir yumuşatma ünitesinin doğru çalışması için göz önünde bulundurulması gereken tüm parametreleri dikkate alarak sadece su sertliğini değil, aynı zamanda özel tasarımı da hazırlar. 

Mühendislerimiz; Rielli su yumuşatma sistemi, yüksek iyon değişim kapasitesine sahip uzun ömürlü, yüksek mukavemetli Rielli reçineleri kullanarak sistemlerin en verimli şekilde çalışmasını sağlar. 

Rielli su yumuşatma reçinelerinin ortalama ömrü 5 yıl olup, besleme suyunun içeriğine bağlı olarak değişebilen 

Rielli Su Yumuşatma Sistemleri; Kazan daireleri, çamaşırhaneler, oteller, fabrikalar, ortak kullanım alanları vb. Birçok alanda kullanılmaktadır.



Yorumlar

Diğer Ebatlar