Deniz Suyu Arıtma Tesisleri

Stok Kodu68747
Fiyat Sorunuz

Açıklama


Deniz Suyu Arıtma Tesisleri

Ters osmoz; 0.1 nanometre gözenek boyutuna sahip özel geçirgen membranlar kullanan bir arıtma sistemidir. Özellikle suda çözünen iyonlardan arındırılarak tuzdan arındırma ve benzeri saflaştırma işlemlerinde kullanılır. Bu, deniz suyunun ve tuzlu su kuyularının arıtılmasında en etkili ve ekonomik yöntemdir. 

Su hayattır. Dünyamızın water su olmasına rağmen, bu sular deniz suyu, bu nedenle kullanımı mümkün değil. Deniz suyu arıtma sistemlerimiz, deniz suyunu içme suyu veya içme suyu olarak kullanmak için hazırlar. 
Rielli Deniz Suyu Arıtma Reverse Osmosis Systems, membran teknolojisini kullanarak deniz suyunu içme suyuna dönüştüren sistemlerdir.
Rielli deniz suyu arıtma sistemlerinin kullanım alanları oldukça geniştir. (Fabrikalar, oteller, restoranlar, bahçeler, seralar, üretim tesisleri vb.) 


Rielli Reverse Osmosis Deniz Suyu Arıtma Sistemleri: 

Rielli, 1998'den bu yana en son teknolojileri kullanarak deniz suyu arıtma osmoz sistemleri üretmektedir. 
2005 yılından beri dünya pazarında etkili olan Rielli teknolojisi 28 ülkede aktif olarak kullanılmaktadır. 
Rielli deniz suyu arıtma sistemleri en son teknolojidir ve kullanılan kaliteli ekipman nedeniyle uzun ömürlü ve düşük enerji maliyetleridir. 
Rielli Deniz Suyu Arıtma Reverse Osmosis Sistemleri, arıtılacak suyun analizine göre birey için özel olarak tasarlanmıştır.
Rielli deniz suyu arıtma ünitelerinde bulunan membran sayısı, membran tipi, uygulanacak basınç, geri kazanım hızı vb. Bilgiler yalnızca ham su karakterinin çok iyi analiz edilmesiyle doğru bir şekilde hesaplanabilir. Doğru analizler ışığında sizin için en faydalı ve en uygun sistemi hazırlıyoruz; 
Bu noktada, Rielli olarak, müşterilerimizin mümkün olan en iyi hizmeti almalarını sağlamak için işletme maliyetlerimizi minimumda tutarız. 
Teknik destek ekibimiz satış sonrası sizinle de iletişim halinde olacaktır. Bu şekilde Rielli deniz suyu iyileştirme ünitelerinden daha fazla yararlanabileceksiniz.
Üretim Satış ve satış sonrası destek Departmanlarımızın her biri, alanında deneyimli uzmanlarla çalışmak için bir Rielli geleneği olmuştur. Rielli, uzun yıllardır devam eden deniz suyu arıtma sistemlerinin üretiminde de kalite sertifikalarıyla kendini kanıtlamıştır.



Yorumlar

Diğer Ebatlar