Kuyu Suyu Arıtma Sistemleri

Stok Kodu31529
Fiyat Sorunuz

Açıklama


Kuyu Suyu Arıtma Sistemleri

Ters osmoz; 0.1 nanometre gözenek boyutuna sahip özel geçirgen membranlar kullanan bir arıtma sistemidir. 

Özellikle suda çözünen iyonlardan arındırılarak tuzdan arındırma ve benzeri saflaştırma işlemlerinde kullanılır. Bu özelliği ile deniz suyunun ve tuzlu kuyu suyunun arıtılmasında en etkili ve ekonomik yöntemdir.

Kuyular ve artezyen suları sağlıklı kabul edilmekle birlikte, bu kuyulardaki diğer bakterilerden ve çevresel faktörlerden etkilenen kuyu suyunun kullanımı için arıtılması gerekir. Kuyuların ve artezyen sularının insana zarar vermesini ve kullanılamaz hale gelmesini önleyen sistemimiz. Çevresel faktörlerden sonra sağlık, kuyu suyunun en saf ve en temiz suyunu almanızı sağlar. Su veya içme suyu değerlerini, kuyularda ve artezyen sularında veya standartlarında (bakteriyolojik kirlilik, tortu, bulanıklık, yüksek miktarda kireç (sert su), yüksek iletkenlik değeri vb.) İstenmeyen parametrelerin değerlerine getiren sistemlerdir. Bu değerler, istediğiniz çekim noktasını ve kaliteli hizmeti sunmanızı kolaylaştıracaktır. 

Rielli Reverse Osmosis Kuyu Suyu Arıtma Üniteleri:

Tüm Rielli Reverse Osmosis (ters osmoz) kuyu suyu arıtma üniteleri bilgisayar ortamında özel yazılımlarla tasarlanmış ve üretilmiştir. 

Kuyu suyunuzun analizinden, cihazın tasarımına, ihtiyaca göre uygun membran seçiminden, bilgisayar desteklidir. 

Tüm parametreleri hesaplayan yazılım, hem yatırım hem de işletme giderleri açısından en uygun cihazın tahmin edilmesini sağlar. Bu bakımdan hem cebiniz hem de ihtiyaçlarınız için bir sistem hazırlıyoruz. 

Rielli Kuyu suyu ve artezyen suyu ters ozmoz sistemleri, membran teknolojisi kullanılarak suda çözünmüş iyonların% 95-99'unun giderim verimliliğine sahiptir. Bu şekilde, elinizdeki her türlü sudan saf su elde edilebilir.

Deneyimin her adımında yoğrulan Rielli ters osmoz kuyu suyu arıtma sistemleri, işletme maliyetlerinizi uzun ömürlü ve parça kalitesinden kaynaklanan düşük enerji tüketimi ile azaltır.



Yorumlar

Diğer Ebatlar