Ters Ozmoz Tesisleri

Stok Kodu44805
Fiyat Sorunuz

Açıklama


Ters Ozmoz Tesisleri

Ters osmoz; 0.1 nanometre gözenek boyutuna sahip özel geçirgen membranlar kullanarak bir arıtma yöntemidir. Özellikle iyon seviyesinde tuzsuzlaştırma ve benzeri saflaştırma işlemlerinde kullanılır. Ters Osmoz, deniz suyu ve tuzlu su kuyularının arıtılmasında en etkili ve ekonomik yöntemdir. 

Günümüzde yaygın kullanım için deniz suyundan içme suyu elde etmenin yanı sıra endüstriyel proseslere su sağlamak için yaygın olarak kullanılmaktadır. 

Rielli Ters Osmoz Üniteleri 

Rielli, 1998'den beri ters osmoz tesisleri üretmekte ve en yeni teknolojileri kullanmaktadır. 

2005 yılından beri dünya pazarında etkili olan Rielli teknolojisi 28 ülkede aktif olarak kullanılmaktadır.

En son teknoloji olmasının yanı sıra, uzun ömür ve düşük enerji maliyetleri sağlamak için kaliteli ekipman kullanılmaktadır. 

Rielli Reverse Osmosis Sistemleri, arıtılacak suyun analizine göre özel olarak tasarlanmış ve ayrıca belirli boyutlara kadar standart ambalajlama cihazları olarak üretilmiştir. 

Ters osmoz işleminde kullanılan membran sayısı, membran tipi, uygulama basıncı, geri kazanım hızı vb. Bilgiler yalnızca ham su karakterinin çok iyi analiz edilmesiyle doğru bir şekilde hesaplanabilir. Doğru analiz, yazılım ve tecrübemiz ışığında ihtiyaçlarınız için en verimli ve uygun tesisi tasarlayıp üretiyoruz.

En verimli tesisleri üretmenin yanı sıra, Rielli'de müşterilerimizin mümkün olan en iyi tesisleri en uygun maliyetle almasını sağlamak için işletme maliyetlerimizi minimumda tutmak için çok çalışıyoruz. 

Satış sonrası teknik destek ekibimiz sizinle irtibata geçecektir. Bu şekilde Rielli'nin ters osmoz sistemleri tecrübesinden daha fazla faydalanabileceksiniz. Üretim satışları ve satış sonrası destek bölümlerimizin her biri, alanında deneyimli uzmanlarla çalışmak için bir Rielli geleneği olmuştur. Rielli, uzun yıllardan beri köklü bir kalite su arıtma sistemi markasıdır.



Yorumlar

Diğer Ebatlar