D-LİNK DES-3200-28 / ME / 24 PORT SWİTCH (24-Port Hızlı İnternet L2 Yönetimli Switch 4 x Combo 1000BASE-T/SFP )

Stok Kodu33225-AVANTAJ
Teslimat koşulları1-4 gün
Fiyat1.779,66 + KDV %18
KDV Dahil
2.100,00

Açıklama


Tanımlama:

24-Port Fast Ethernet L2 Yönetimli Anahtar 4 x Combo 1000BASE-T/SFP bağlantı noktası

DES-3200 serisi Metro Ethernet ETTx, FTTx ve kurumsal pazarlar için tasarlanan D-Link Layer 2 yönetilebilir anahtar ailesinin bir üyesidir.

Güvenli Aktarım için Akış Kontrolü 

802.3x flow control (akış kontrol)  portun buffer’ı dolduğunda her bir porttaki paket sayısını en alt seviye’ye indirir. Bu özellik size bağlı cihazların tümü için daha güvenilir bir bağlantı sağlar.

Trafik ve Bant Genişliği Kontrolü 
 
Bant genişliği kontrolü özelliği sayesinde ağ verimi maksimum düzeydedir.

Enerjinin korunumu

Çeşitli şekillerde elektrik tasarrufu sağlar. Otomatik olarak anahtar tarafından bilgisayara bağlı aktif port veya bağlantı noktası seçilir, aktif olmayan portlar kapatılır.

Çevrenin korunması

D-Link anahtarlar, enerji verimli güç adaptörleri kullanımıyla Energy Star seviye 5, CEC ve MEPS ile uyumludur. Anahtar tehlikeli maddelerin kulanımını en aza indirmek için RoHS standartlarına uygun olarak tasarlanmış ve WEEE yönergesine uygun olarak geri dönüştürülebilir ambalaj kullanmaktadır.

Kimlik Doğrulama

DES-3200 802.1x port/host tabanlı kimlik doğrulama ve RADIUS, TACACS +, Local kimlik doğrulama destekler.

IPv6 Desteği

DES-3200  Serisi gelecek nesil IPv6 ağları ile tam uyumludur. Bunu Telnet, HTTP ve SNMP IPv6 yönetilebilirlik özellikleri ile destekler. Güvenli IPv6 ağlar oluşturmak için, IPv6 ACL, DHCPv6 Gözetimi ve Komşu Saptama (ND) Gözetimi işlevlerini kullanır. DES-3200 Serisi IPv6 , dünya çapında IPv6 savunma konsorsiyumunun IPv6 Ready Logo Phase 2 belgesi ile belgelendirilmiştir.IPv6 Ready Logo Programı IPv6 ürünlerinin uygunluk ve birlikte çalışabilirlik özellikleri garanti altına alır.

Yönetim Özellikleri 

DES-3200 serisi standart yönetim desteği sunar.SNMP, RMON, Telnet, SSH / SSL protokolleri güvenlik kimlik  doğrulaması ve DHCP 82 Seçeneği web tabanlı GUI  kullanıcı dostu bir arayüze ve kolay yönetime  sahiptir. DHCP Otomatik Yapılandırma gelişmiş bir yönetim özelliğidir,önceden belirlenmiş yapılandırma TFTP sunucusuna kaydedilebilir.

 

 

İki adet 10 G SFP + Yığınlama / Bağlantı Noktası Bağlantı
noktası, doğrusal veya hataya dayanıklı halka istiflenmesinin uygulanmasına bağlı olarak, bir veya iki adet 10 Gigabit SFP + portu kullanarak fiziksel bir yığın oluşturabilir. 6 ünite veya 288 Gigabit portu, maliyet etkinliği ile DGS-1510 Serisinde yüksek bant genişliği sağlamak için opsiyonel direkt bağlantı kabloları kullanarak bir yığın olarak konfigüre edilebilir. Kullanıcılar, herhangi bir DGS-1510 Serisi'nden eşzamanlı ve kolay yapılandırma, yönetim ve sorun giderme yapılabilmesi için tek bir yığın halinde karışabilirler. 20Gbps tam dupleks ile DGS-1510 Serisi, veri aktarım hızlarında yüksek performans ve minimum etkiyi korurken çekirdek ağlara ve 10G kapasiteli sunuculara 10G bağlantı sunar. 

Emniyet ve düzgün çalışma
Switch DES-3200 serisi, çoğu anahtara erişimi denetlemek için 802.1x port / ana makine, konuk VLAN ve kimlik doğrulama ve RADIUS / TACACS / XTACACS / TACACS + temelli erişim denetimini destekler. IP-MAC Bağlantı Noktası Bağlama işlevi, kullanıcının IP adreslerini ve MAC adresini anahtarın belirli bir bağlantı noktasına bağlar ve böylece kullanıcıyı ağ ayarlarını değiştirmeyi engeller. Üstelik DHCP Snooping özelliği sayesinde anahtar, sunucu tarafından verilen bir çift IP / MAC adresi, DHCP izleme paketleri otomatik olarak algılar ve bir "beyaz liste" IMPB'ye depolar. Bu işlevler güvenlik ağı desteklemede önemli bir rol oynamaktadır. Dahili D-Link Koruma Motoru, kötü niyetli saldırıları önlemek ve sahte trafiğin CPU anahtarı üzerindeki etkilerini nötralize etmek için doğrudan işlemci anahtarı tarafından işlenecek paketlerin tanımlanması ve önceliklendirilmesini sağlar. Buna ek olarak, DES-3200 Erişim Kontrol Listesini (ACL) destekler. Bu işlevsellik, yöneticilerin ağ hizmetlerine erişimi kısıtlamalarına izin verir ve anahtar performansını etkilemez.

Trafik denetimi ve bant genişliği
Bant genişliği yönetimi özelliği, ağ yöneticilerinin giden ve gelen trafik için her bir liman için bant genişliğini 8 kbit / sn'lik artışlarla tanımlamalarını sağlar. Anahtarlar, gereksiz yayın / çok noktaya yayın trafiğinden kurtulmanıza izin veren fırtınanın işlevsel korumasını da (Fırtına Kontrolü) destekler. Bağlantı Noktası Yansıtma Trafiği, tanılamayı basitleştirir, ancak yöneticilere ağ performansını izlemelerine de yardımcı olur. Switch DES-3200 serisi, önemli trafikte maksimum verim sağlamak için bölümler arasında akış sağlamak için "İki hızlı, üç renkli işaretler" ve "Bir hız, üç renkli işaretler" (trTCM / srTCM) işaretlerini destekler.

Multicast
Switch DES-3200 serisi, IGMP Snooping, IGMP filtering, Fast Leave gibi L2 multicast ile çalışmak için eksiksiz bir özellik kümesini destekler. DES-3200 işlevsel anahtarı desteğiyle, pazarda artan bir talebin tadını çıkararak IPTV hizmetleri ile çalışmak için bir fırsat sağlar. IGMP / MLD Snooping, birden çok istemcinin çok noktaya yayın grubunun bir ağ arabirimine ana makine tabanlı bağlantısı sağlanmasını sağlar. ISM VLAN kullanırken çok noktaya yayın trafiğini etkili bir şekilde harcamak için bant genişliği ayrı bir bölgede iletilir. ISM VLAN profilleri, kullanıcıların çok noktaya yayın aboneleri üzerindeki ön ayarlarını hızlı ve kolay bir şekilde atamalarını / değiştirmelerini sağlar.

OAM
Switch DES-3200 serisi, ağ kablolarının durumunu kontrol etmek ve performans kablosunun nedenlerini belirlemek için kablo tanılama işlevini destekler. 802.1ag Bağlantı Fay Yönetimi (CFM), karmaşık Ethernet ağlarındaki gözetleme ve sorun giderme için sağlayıcıların bağlantıyı kontrol etmesine ve ağ sorunlarını hızla tespit etmesine, kullanıcıları bu sorunlarla karşı karşıya bırakmalarına olanak tanıyan araçlar sağlar. 802.3ah Ethernet OAM, Dying Gasp ve D-Link Tek Yönlü Bağlantı Algılama (DULD) işlevleri, ağın yönetilebilirliğini artırabilir ve bileşiklerin kararlılığını iyileştirebilir; ayrıca bir arıza tespit edebilir.

Yönetim fonksiyonları
Switch DES-3200 serisi, SNMP, RMON, Telnet, SSH / SSL gibi standart yönetim protokollerini destekler. Kolay yönetim için kullanıcı dostu web arayüzü. DHCP otomatik olarak genişletilmiş denetim, yöneticilerin ayarları önceden ayarlamalarını ve bir TFTP sunucusuna kaydetmelerini sağlayan ve ağ yapılandırmasını daha kolay ve hızlı hale getiren sunucudan IP adresi sürecinde otomatik olarak anahtarlara uygulanan bir işlevdir. Protokol desteği LLDP ve LLDP-MED, bir Ethernet ağ ekipmanında algılamanın yapılmasını sağlar. Arama sonuçlarına uygun olarak yönetici, tespit edilen cihazlara değişiklikleri kolayca uygulayabilir ve ağ yönetim sistemini (NMS) kullanarak topoloji grafiksel olarak temsil edebilir. Fonksiyon D-Link Tek IP Yönetimi (SIM), yönetim görevlerinin verimliliğini basitleştirir ve geliştirir, Web tarayıcısı ile herhangi bir iş istasyonundan birkaç anahtar gözetim ve bakımının aynı anda ayarlanmasını sağlar. Ayrıca, DES-3200 serisi anahtarlar D-View 6.0 yazılımını destekler. D-View 6.0, performans, güvenilirlik, hata toleransı ve güvenlik gibi ağ performansı özelliklerinin en önemlilerini iyileştirebilen bir ağ yönetim sistemidir. D-View 6.0, ağ yöneticilerine, etkin yapılandırma yönetimi, performans ve güvenlik ve hata algılama için bir dizi faydalı araç sunar. hata toleransı ve güvenliği. D-View 6.0, ağ yöneticilerine, etkin yapılandırma yönetimi, performans ve güvenlik ve hata algılama için bir dizi faydalı araç sunar. hata toleransı ve güvenliği. D-View 6.0, ağ yöneticilerine, etkin yapılandırma yönetimi, performans ve güvenlik ve hata algılama için bir dizi faydalı araç sunar.

IPv6
Anahtarı Desteği DES-3200 serisi, IPv6'nın anahtar tabanlı ağların çalışmasını garanti eden IPv6 Hazır Faz 2 Logo sertifikasını başarıyla geçti. Buna ek olarak, bu seri IPv4 / IPv6 v6 protokol yığınlarını desteklemekte ve böylece anahtarların IPv4 ve IPv6 ağları arasında bir köprü görevi görmesine izin vermektedir. Ağ güvenliği sorununun genişlemesi ile birlikte, en keskin şey var. Bir seri DES-3200 çözmek için, IPv6 ağlarında ağ saldırılarına karşı koruma sağlamak üzere tasarlanmış IPv6 ACL, IMPBv6 ve L3 Kontrol Paket Filtreleme gibi özellikler destekleniyor.

Özellikler

Anahtarın donanım versiyonu
• C1 

Boyut
• 19 "standart rafa kurulum için genişlik, 1U 

Arayüz
• 24 portlu 10 / 100BASE-TX 
• 2 Portlu 100/1000 SFP 
• 2 Combo port 10/100 / 1000BASE-T / 100 / 1000 SFP 

Konsol bağlantı noktası
• RJ-45 

Göstergeler
• Güç (cihaz başına) 
• Konsol (cihaz başına) 
• Bağlantı / Aktivite / Hız (port başına) 

Yazılım 
Yığınlama

• Sanal Yığınlama D-Link Tek IP Yönetimi 
• Bir sanal yığın birleştirin 32 cihaza kadar 

Seviye 2'nin işlevleri
• MAC Adres Tablosu: 16K 
• Akış kontrolü: 
  - 802.3x Akış Kontrolü 
  - HOL engelleme önleme
• Boyut Jumbo çerçevesi 12K bayta 
• 
  Kaplama Ağacı: - 802.1D STP 
  - 802.1w RSTP 
  - 802.1s MSTP 
 • Filtreleme BDPU 
 • Kök Kısıtlama 
• Geri Döngü Algılama 
• Birleştirme: 
- 802.1AX ve 802.3ad ile uyumlu 
- Maks. Gruplar sayısı - grup başına 14, 8 port 
• Bağlantı Noktası Yansıtma 
- Bir grup ayna desteği 
- Modlar: Bire Bir, 
Çoktan Bire Bir, Akış tabanlı (ACL) - Teknoloji Ethernet Halka Koruma Anahtarlaması (ERPS) 
- Katman 2 Tünel Protokolü (L2PT) 

Çok Noktaya Yayın Katmanı 2
• IGMP Snooping : 
  - IGMP v1 / v2 Snooping, IGMP v3 Bilinçlendirme 
  - 1024 grup desteği
  - IGMP Snooping Hızlı Limandan / ana bilgisayardan Snooping 
- Rapor Bastırma 
• MLD Snooping: 
  - MLD v1, MLD v2 Farkındalık 
  - Destek grupları 1K 
-Host tabanlı MLD Snooping 
- Hızlı İzin Verme 
• IGMP Kimlik Doğrulama 
• IGMP / MLD Proxy Raporlama 

VLAN
• 802.1Q VLAN 
• Grup VLAN: 
  - Maks. 4K VLAN 
• VLAN port tabanlı 
• MAC adreslerine dayalı VLAN 
• GVRP 
• 802.1v VLAN tabanlı protokol 
• VLAN Trunking 
• Çift VLAN (Q-Q): 
  - Q-in-Q port tabanlı 
  - Seçici Q-girişi -Q 
• ISM VLAN 
• VLAN Çevirisi 
• Seviye 3'ün Ses VLAN 

İşlevleri
• IPv6 Neighbor Discovery (ND) 

Hizmet Kalitesi (QoS)
• Bant Genişliği Yönetimi: 
  - Bağlantı noktasına göre (Giriş / Çıkış, Min. Granülarite 8 kbit / s) 
  - Akışa dayalı (Giriş / Çıkış, Min. Granülarite 8kbit / c) 
  - Çıkış sırası için (8kbit / c'yi yükseltin) 
• Port başına 8 kuyruk 
• DSCP 
• 802.1p 
• İşlem sıraları: 
  - Sıkı Öncelik 
  - Ağırlıklı Yuvarlak Robin (WRR) 
  - Strict + WRR 
• Üç renkli işaretleme 
  - TrTCM 
  - SrTCM 
• CoS tabanlı: 
 - Anahtar Değiştirme Noktası 
- 802.1p Öncelikli Kuyruklar 
- VLAN Kimliği 
- MAC adresi 
- Ether Türü 
- TOS 
- DSCP
- Protokol türü 
- TCP / UDP portu 
- IPv6 trafiği sınıfı 
- IPv6 akış etiketleri 
- Paket içeriği, kullanıcı tanımlı 
• Aşağıdaki akışlar için destek: 
  - 802.1p etiketi için öncelikler belirleme 
  - ToS / DSCP'ye etiketleme 
  - İstatistikler Akış 

Erişim Kontrol Listeleri (ACL)
• En çok 1024 Erişim Kuralları 
• Aşağıdakilere dayanan ACL 
  - Anahtar Bağlantı Noktası 
  - 802.1p Önceliği 
- VLAN Kimliği 
  - Ether Türü 
  - IPv4 / v6-adresi 
    - DSCP 
  - Protokol türü 
  - TCP / UDP bağlantı noktası numarası 
- IPv6 trafiği sınıfı 
  - IPv6 akış etiketleri 
  - Paketin içeriği, kullanıcı tanımlı
• Zaman Tabanlı ACL 
• İstatistik ACL 
• CPU Arabirimi filtreleme 

Güvenlik
• SSH v1, v2 
• SSL v1 / v2 / v3 
• Port Güvenliği 
• Port başına 64 MAC adresine kadar 
• Yayın / çok noktaya yayın / tek noktaya yayın fırtınasının korunması 
• Trafik Segmentasyonu 
• IP -MAC-Bağlantı Noktası Bağlama (IMPB) 
  - ARP paketlerini 
  kontrol etme - IP paketini kontrol etme 
  - DHCP Snooping 
• D-Link Koruma Motoru 
• DHCP Sunucu Taraması 
• DHCP İstemcisi Filtreleme  
• ARP Spoofeng 
önleme 
• BPDU saldırı önleme • NetBIOS / NetBEUI filtrasyon 
• Önleme DoS saldırıları 
• L3 Kontrol Paket Filtreleme 

AAA
• 802.1X
  - Port tabanlı Erişim Kontrolü 
    - Ana Bilgisayar Tabanlı Erişim Kontrolü 
    - Dinamik VLAN ataması 
  • Kimlik denetimli İlke Atama (VLAN, ACL veya QoS) Atama 
  • MAC Tabanlı Erişim Kontrolü (MAC) 
    - Port Tabanlı Erişim Kontrolü 
  - Ana Bilgisayar Tabanlı Erişim Denetimi 
  • Web Tabanlı Erişim Kontrolü (WAC) *  
  - Bağlantı Noktalı Erişim Kontrolü 
    - Ana Bilgisayar Tabanlı Erişim Kontrolü 
  • Microsoft® NAP (IPv4 / v61) 
  - 802.1X NAP  
  Desteği - DHCP NAP Desteği 
• Konuk VLAN 
  • RADIUS Muhasebesi 
• RADIUS IPv4 / v61) 
• TACACS 
• TACACS + 
• XTACACS + 
• Güvenilen Ana Bilgisayar 

Performansı
• Anahtarlama matrisi: 12.8 Gb / sn
• Hız iletimi 64 baytlık paketler: 9,5 Mpps 
• Boyut MAC Adresi Tablosu: 16K 
• CPU için SDRAM: 128 MB DDR2 
• Arabellek Paketi: 1.5 MB 
• Flash Bellek: 32 MB 
• Jumbo çerçeve: 12 kB 

OAM
• Kablo Diyagnostiği 
• 802.3ah Ethernet Link OAM 
• Ölme 
Gazı • 802.1ag Bağlantı Hata Yönetimi (CFM) 
• 802.3ah D-Link Tek Yönlü Bağlantı Algılama (DULD) 

DDM (Dijital Tanı İzleme)
• Evet 

Yeşil teknoloji
• D-Link Yeşil 3.0: Güç tasarrufu işlevi  
  - LED Kapanma * 
  - Bağlantı Noktası Kapanma * 
  - Sistem Hazırda Bekletme * 
• Zamana Dayalı PoE ile Güç Tasarrufu (yalnızca PoE modelleri) 

Yönetim
  • Web Tabanlı GUI (IPv4) 
  • Komut Satırı Arabirimi (CLI) 
  • Telnet Sunucusu / İstemci (IPv4) 
  • TFTP İstemcisi (IPv4) 
  • FTP İstemcisi (IPv4) 
  • Zmodem 
• Komut Kaydı 
  • SNMP v1 / v2c / v3 
• SNMP Tuzakları 
• Sistem Günlüğü 
  • RMON v1 
  - 1, 2, 3, 9 gruplarını destekler 
• RMON v2 
  destekler ProbeConfig Grubu - 
  • LLDP 
• 802.1AB 
• LLDP-MED 
• BootP / DHCP Client  
• DHCP Otomatik Yapılandırma  
• DHCP Röle (IPv4) 
 • DHCP Seçenek 12 
• DHCP Geçiş Seçeneği 60 
• DHCP Geçiş Seçeneki 61 
• DHCP Geçiş Seçeneki 82 
• PPPoE Devre Kimliğini Etiketleme 
• Flash Dosya Sistemi
• SNTP 
• CPU'yu 
izleme • Bellek İzleme 
• Hata ayıklama komutları 
• Parola Şifreleme 
• Parola Kurtarma 
• Microsoft® NLB (Ağ Yük Dengelemesi) 
desteği • Ping (IPv4 / v61 desteği) 
• Traceroute 
• Çoklu IP Arabirimi 

MIB
• RFC 1065, 1066, 1155, 1156, 2578 MIB Yapısı 
• RFC 1212 MIB Tanımları 
• RFC 1213 MIB II 
• RFC 1215 MIB Tuzakları Sözleşmesi 
• RFC 1493, 4188 Köprü MIB 
• RFC 1157, 2571-2576 SNMP MIB 
• RFC 1901-1908, 3418, 3636, 1442, 2578 SNMPv2 MIB 
• RFC 271, 1757, 2819 RMON MIB 
• RFC 2465 IPv6 MIB 
• RFC 2466 ICMPv6 MIB 
• RFC 2737 Varlık MIB
• RFC 4293 IPv6 SNMP Yönetim Arabirimi MIB 
• Özel MIB 
• RFC 3289 DIFFSERV MIB 
• RFC 2021 RMONv2 MIB 
• RFC 1398, 1643, 1650, 2358, 2665, 3635 Ether benzeri MIB 
• RFC 2668 802.3 MAU MIB 
• RFC 2674, 4363 802.1 p MIB 
• RFC 2233, 2863 IF MIB 
• RFC 2618 RADIUS Kimlik Doğrulama İstemcisi MIB 
• TCP için RFC 4022 MIB 
• UDP için RFC 4113 MIB 
• Diffserv için RFC 3298 MIB 
• RFC 2620 RADIUS Muhasebe İstemcisi MIB 
• RFC 2925 Ping ve Traceroute MIB 
• Çalışıyor konfigürasyon yazma ve yedekleme 
• TFTP yüklemeleri ve indirmeleri 
  • Tuzak MIB 

IETF® Standard
  • RFC 768 UDP 
• RFC 791 IP 
• RFC 792 ICMPv4
• RFC 2463, 4443 ICMPv6 
• Çok Partili Mesajları Destekleyen RFC 4884 Genişletilmiş ICMP  
• RFC 793 TCP 
• RFC 2474, 3260 IPv4 ve IPv6 Üstbilgisindeki DS Alanının Tanımı 
  • RFC 1321, 2284, 2865, 3580, 3748 Genişletilebilir Kimlik Doğrulama Protokolü (EAP) 
• RFC 2571, RFC2572, RFC2573, RFC2574 SNMP 
• RFC 826 ARP 

IPv6
• RFC 1981 Yol MTU Bulma 
• RFC 2460 IPv6 
• RFC 2461, 4861 Komşu Bulma 
  • RFC 2462, 4862 IPv6 Stateless Adres Otomatik yapılandırma 
• RFC 2464 IPv6 Ethernet Üzerinden Komşuluk ve Tanım 
• RFC 3513, 4291 IPv6 Adresleme Mimarisi 
  • RFC 2893, 4213 IPv4 / IPv6 çift yığın işlevi 
  • IPv6 Hazır Logo Aşama 2 

MTBF
• 607.515 h 

Gürültü seviyesi
• 0 dB (fansız) 

  Isı Dağılımı 
• 59,9 BTU / saat 

Giriş voltajı
• 100-240 VAC, 50-60 Hz 

Maks. güç tüketimi
• 20.34 Watt 

Boyutlar
• 441 x 210 x 44 mm 

Ağırlık
• 2.29 kg 

Havalandırma sistemi
• Fanless 

Dalgalanma Koruması
• Tüm Ethernet portları standart IEC61000-4-5 10 / 700us dahili aşırı gerilim korumasını destekler 6 kV 

Çalışma sıcaklığı
• 0'dan 50 C'ye kadar 

Depolama sıcaklığı
• -40 ° C ila 70 ° C arası 

Çalıştırma nemi
•% 10 -% 90 arasında yoğuşmasız 

Elektromanyetik güvenlik
• FCC Sınıf A, CE Sınıf A, VCCI Sınıf A, IC, C-Tick, BSMI

Güvenlik
• CE, LVD, UL / cUL, CB, BSMI 

3. Taraf Onayları 
• IPv6 Hazır Logo Aşaması 2 

* DES-3200 C1 için yazılımın gelecek sürümlerinde kullanıma sunulacak


Yorumlar

Diğer Ebatlar