BAHÇE BAKIM

Stok Kodu90851
Teslimat koşulları1-4 gün
Fiyat2.966,10 + KDV %18
KDV Dahil
3.500,00

Açıklama


Bahçe bakım hizmetlerini alanında uzman personellerimiz tarafından verilmektedir. Bahçe bakım hizmetini veren personelimiz bahçıvan olarak görev yapmış doğanın dilinden anlayan kişilerdir. Bahçe bakımı çok özen gerektiren bir hizmettir. Çünkü ilgilendiğiniz ve bakımını yaptığınız canlı bir hayat olduğu için bakımına özen göstermeniz gerekmektedir. Bahçe bakımında uzman personelimiz mevsimine göre bahçenizde yapılması gereken tüm işlemleri hassasiyet ile yapacaktır. Bahçe bakımında gübreleme, budama, toprağı havalandırma , çiçek ve fidan ekimi gibi daha bir çok uğraşılması gereken kısım mevcuttur. Alanında bilgili olmayan bir kişi tarafından yapılacak olan müdahale bahçenize ve bitkilerinize zarar verebilir.

Bahçe Bakım Hizmetleri ve Bahçe Düzenleme Hizmeti

Bahçe bakımında diğer önemli bir konu ise bahçe düzenlemesi dediğimiz peyzaj işlemleridir. Peyzaj işlemi genelde peyzaj mühendisleri tarafından yapılır ve uygulamaya konulur. Projeye uygun olarak taş döşemeleri, fidan ekimi, aydınlatma gibi işlemler yapılarak bahçenizin peyzaj işlemi bitmiş bundan sonraki aşamada bu dikilen fidan ve tohumların düzgün bir şekilde sulanması ve gübrelenmesi işlemi vardır. Bu işlemler sırasında kimyasal ilaçlarda kullanılabilmektedir. Bu ilaçların kullanımı sırasında dikkatli olunması gerekmektedir. Bu ilaçların kullanımı yapılırken bu işi yapan kişinin kendisini koruması gerekmektedir. Aynı zamanda bu ilaçlar dozajında bitkilere enjekte edilmelidir. Aksi taktirde bitkiye de öldürmüş olursunuz.

Bahçe bakımında mevsimsel olarak yapılacak işlerde mevcuttur. Her bitkinin kendine göre bir mevsimi vardır. Özellikle sonbahar aylarında solan bitki ve ağaçlardan dolayı bahçeniz yapraklarla dolar. Sonbahar ayları ayrıca budama yapmak içinde ideal mevsimlerdir. Ayrıca bahçe bakımında çardakların bakımıda önemli bir unsurdur. Bir çok bakımlı bahçede oturma alanı olarak ahşap çardaklar yapılır. Çardaklar genelde ahşap malzemeden yapılır bu sebeple her yıl mutlaka kontrolden geçirilmesinde fayda vardır. Zamanla değişik böcekler ahşabı içten içe kemirmeye başlar. Bunun ahşap üzerine zararlı böceklerden koruyucu malzeme sürülmelidir. Aynı zamanda sürekli dış mekanda bulunduklarından dolayıda yılda bir kere boya yaparak ahşabı korumakta fayda vardır. Çardak eğer bakım gerektirecek bir durumda ise mutlaka uzmanından yardım alınmalı ve çardak onarılmalıdır. Aksi taktirde tatsız olaylar ile karşılaşılabilir.

Bahçe Düzenleme çalışmalarını KGB  olarak profesyonel hizmet anlayışı ile yerine getirmekteyiz. Bahçe düzenleme çalışmaları peyzaj hizmetlerinin bir çok seçeneği ile hizmet verilmesi anlamına gelmektedir.  Bahçe düzenleme üzerine yaklaşık 20 kategoride hizmet mevcuttur. KGB  olarak hizmet verdiğimiz tüm kategorilerde uzman ve işinin ehli personellerimiz ile çalışmalarımızı yürütmekteyiz. Hizmetlerimiz için personellerimiz gerekli olan tüm sertifikasyon begelerine sahiptirler.

Bahçe Düzenleme hizmet seçeneklerimiz ve detayları!

Periyodik Bahçe Bakım Hizmetleri ; Bahçeleriniz düzenli olarak belirli zaman periyotlarında temizlenmesi gerekmektedir. Bu çalışmalar firmamız tarafından sağlanmaktadır. Hizmetimizi basit bahçıvanlık olarakta tanımlaya biliriz. Periyodik çalışmalarımızda standart işler konusunda küçük ve basit diyeceğimiz çalışmalar yapılmakta olacaktır.

Bahçe Ağaç Budama Çalışmaları; Ağaçlar son bahara doğru budanması gerekmektedir. Budama işlemi kesinlikle işinin ehli deneyimli personelleri taradından yapımalıdır. Yanlış budama nedeni ile ağaç ve bitkilerinizde bir çok problem karşınıza çıkacaktır. Ağaç budama aynı zamanda iş sağlığı ve güvenliği açısındanda dikkat edilmesi gereken bir çalışmadır. Bu nedenle budama çalışmalarında kesinlikle resmi bir firma ile çalışmanızı önermekteyiz. Oluşa bilecek iş kazası durumlarında sizleri koruyacak en büyük etken sgk’lı personeller ile hizmet veren firmalardır.

Bahçe Gübreleme Çalışması ; Bitkilerinizin daha verimli olabilmesi için doğru zamanda ve doğru özelliklere sahip gübreler ile gübreleme çalışması yapıması gerekmektedir.  KGB olarak özellikle solucan gübresi kullanılmasını öneriyor ve uygulamasını yapıyoruz.

Bahçe Çim Biçme Hizmeti ; Çim biçme işlemleri bahçelerinizin görünüm ve aynı zamanda gereksiz zararlı otların önüne geçilmesi için rutin olarak yapılması gereken çalışmalarımız arasındadır. Çim biçme işlemleri için gerekli olan farklı türlere sahip makinelerimiz ile hizmet vermekteyiz.

Bahçe Sulama Çalışmaları; Otomatik sulama veya damlama sulama sistemlerine sahip olmayan bahçeleriniz için haftalık düzenli sulama çalışması için personel görevlendirmesi yapıyoruz. Bu sayede sizlerin hiç bir şekilde uğraşmadan çimleriniz, ağaçlarınız ve gülleriniz sulanmış oluyor. Ama bu hizmeti verdiğimiz yerler için kesinlikle otomatik sulama sistemini ve damlama sulama sistemini önermekteyiz. Personel ücreti, Su tasarufu gibi büyük kazançlar elde edeceğinizi hatırlatıyoruz.

Bahçe Bitki Temini, Dikimi ve Bakımı; Bahçeleriniz için talep ettiğiniz tüm bitki ve ağaç türlerini en uygun fiyatlara temin etmekteyiz. Aynı zamanda bunların dikimi ve sonrasında bakımlarını da sizlerin talepleri doğrultusunda yapacağımız anlaşmaya göre düzenli olarak yerine getirmekte olacağız.

Bahçe İlaçlama Çalışmaları; Bitkiler zamanla hastalanması veya diğer bir tabir ile böceklenmesinin önüne geçile bilmesi için doğru doz ile ilaçlanması gerekmektedir. Bunun için gerekli eğitimleri almış deneyimli personellerimiz ile hizmet vermekteyiz. İlaçlama çalışmalarında bitkilerin türlerine göre farklı ilaç türleri kullanılması gerekmektedir. Bu nedenle hizmet veren firma ve firmanın personelleri işini bilen kişilerden oluşmaktadır. Yoksa ilaçlama ile bitkileri kazanmak yerine tamamen kaybede bilirsiniz. İlaçlama için gerekli deneyime ve referansa sahip olan KGB firmamız sizlerin talepleri için beklemektedir. En uygun fiyat ile periyodik ilaçlama sözleşmeleri  yapmaktayız.

KGBBahçe düzenleme çalışmaları yanında profesyonel uygulama hizmetide vermektedir. Bunlar otomatik sulama sistemleri, Hazır çim uygulamaları, Aydınlatma sistemleri, Drenaj kurulumları şeklindedir. Hizmetlerimizde sizlerin memnuniyeti garantimiz altındadır. Çalışmalarımızda tüm ekipman ve malzeme ihtiyaçlarını kendi bünyemizde çözmekte olup sizlere anahtar teslim sonuç üretmekteyiz.

Bahçe düzenleme çalışmalarında KGB firmamız siz değerli müşterilerimiz için kurumsal ve profesyonel anlayış ile birlikte karşılıklı hoşgörü ve uyum içerisinde  hareket etmekte olacaktır. Sizlerin haklarını kendi haklarımız gibi korumak bizlerin çalışma felsefesidir. Sizlerin memnuniyeti ve sonrasında tavsiye edinir olmanın verdiği güçlü bir reklam seçeneğini hedeflemekteyiz.



Yorumlar

Diğer Ebatlar