BANKA TEMİZLİĞİ

Stok Kodu32762
Teslimat koşulları1-4 gün
Fiyat508,47 + KDV %18
KDV Dahil
600,00

Açıklama


Banka temizliği sözleşmeli personelimiz ile yapmış olduğumuz temizlik hizmetidir. Genelde yıllık sözleşme ile tutulan temizlik görevlileri bankanın büyüklüğüne göre birden fazla kişi olabilirler. Yer temizliği ve cam temizliği için ayrıca haftanın belli günlerinde takviye personel ile temizlik işlemi en ince detaya kadar yapılmış olur. Banka ortamı devamlı olarak ziyaret aldığı için sürekli olarak temizlik gerekmektedir. Bu sebeple çalışan personelimiz düzenli aralıklarla temizlik yapmaktadırlar. Bankada görev alacak personelimiz özel olarak seçilir, adli sicili olmayan personeller arasından seçilen temizlik görevlisi ayrıca soruşturmadan geçirilir. Çünkü müşterimizin güvenliği bizim için en üst seviyede önemli olan konulardan birisidir. Merkezi insan kaynakları tarafından sunmuş olduğumuz ile ilgili araştırmada yapıldıktan sonra iş başı yapan personelimiz aynı zamanda temizlik ile ilgili şirketimizin bünyesinde değişik zamanlarda eğitimlerden geçmektedir.

Banka temizlik işleminde özel kimyasal temizlik malzemeleri ile temizlik işlemi yapılmaktadır. Bu sayede bankanın hijyenin sürekli olarak korunmaktadır. Bankalarda temizlik işlemi için profesyonel yardım almak her zaman için en mantıklı çözümdür. Çünkü bankada temizlik işlemi ak sayamaz. Kendi yanınızda çalıştırdığınız personel izne çıktığında yada o gün gelemediğinde tüm temizlik işlemleriniz aksayacaktır. Yalnız bizimle çalıştığınızda hiç bir zaman için temizlik işleminiz aksamaz çünkü her zaman için kadromuzda bulunan yedek temizlik görevlileri ile aksayan noktalarda acil müdahale ederek temizlik konusunda sıkıntı yaşamanıza izin vermeyiz. Sizde bu sayede temizlik konusunda her hangi bir sıkıntıya düşmeden rahatlıkla kendi işlerinize bakabileceksiniz.

Temizlik firması ile çalıştığınızda ayrıca cam temizliği ve yer temizliği gibi uzmanlık isteyen konularda yardım almak için her seferinde firma bulmaya çalışmayacaksınız. Bankada temizlik işleri en ince ayrıntıya kadar bizim kontrolümüzde olup en üst seviyede teknolojik temizlik makinelerimiz ile sizlerin hizmetinizdeyiz. Ayrıca alanında uzman cam temizleme görevlilerimiz ile haftanın belli günlerde vitrin temizliği yapılmaktadır. Vitrin ve cam temizliğini her temizlik görevlisi yapamaz. Çünkü vitrinin boyutuna göre ekstra ekipmanın kullanılması gerekebilir ayrıca iyi temizlenmeyen camda lekeler kalır ve bu lekeler özellikle güneşli havalarda hiç iyi durmaz. Cam temizliği yaptık derken camınızı daha da berbat bir hale getirebilirsiniz.



Yorumlar

Diğer Ebatlar